Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Μαρ-2018 18:22

  ΕΧΑΕ: Παραίτηση της Eurobank Equities από Ειδικός Διαπραγματευτής εταιριών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αποδέχτηκε η ΕΧΑΕ την παραίτηση της Eurobank Equities από Ειδικό Διαπραγματευτή εταιριών από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιριών ΕΧΑΕ, Τιτάν και Motor Oil. 

  Αναλυτικά σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: Κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, το Χρηματιστήριο Αθηνών Αξιών ανακοινώνει ότι η "ARDU PRIME ΑΕΠΕΥ", εγκρίθηκε ως Μέλος Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

  Επίσης η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποδέχθηκε, την παραίτηση της εταιρίας - μέλους του Χ.Α. "EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ." από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιριών "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ", "ΤΙΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ" και "ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ".

  Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των ανωτέρω μετοχών ορίζεται η Τρίτη 3 Απριλίου, καθώς και την παραίτηση της εταιρίας - μέλους του Χ.Α. "ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ." από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας "ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε.". Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των ανωτέρω μετοχών ορίζεται η Τρίτη 3 Απριλίου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων