Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 26-Μαρ-2018 18:54

  Τηλέτυπος: ΕΓΣ στις 17 Απριλίου για εκλογή μελών νέου Δ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ θα πραγματοποιηθεί την 17η Απριλίου 2018, ημέρα Τρίτη, με αντικείμενο την εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

  Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 24ης Μαρτίου 2017 και συμφώνως προς το νόμο και το άρθρο 10 του καταστατικού, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας με την επωνυμία "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ" σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 17η Απριλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30, στo ξενοδοχείο "HILTON", επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 46 του δήμου Αθηναίων, με θέμα ημερησίας διατάξεως:

  " Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου "

  Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση  έχουν μόνο τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που εμφανίζονται ως μέτοχοι της εταιρείας στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων που τηρείται στα "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε." (ΕΧΑΕ) κατά την έναρξη της 12ης Απριλίου 2018 (ημερομηνία καταγραφής). Η μετοχική ιδιότητα θα πιστοποιείται ηλεκτρονικά μέσω σύνδεσης απΆ ευθείας της εταιρείας με τα αρχεία της ΕΧΑΕ.

  Για τη συμμετοχή στη Συνέλευση δεν απαιτείται η δέσμευση των μετοχών ή η τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας. Διορισμός ή ανάκληση αντιπροσώπου του μετόχου γίνεται εγγράφως και κοινοποιείται στην εταιρεία τουλάχιστον τρείς (3) ημέρες πριν από την  ημερομηνία συνεδριάσεως.

  Το πλήρες κείμενο της παρούσης προσκλήσεως, καθώς και οι αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ., τη διαδικασία για την άσκηση του δικαώματος ψήφου μέσω αντιπροσώπου, τα δικαιώματα της μειοψηφίας και οι πληροφορίες που προβλέπονται στην παρ. 3 αρ. 27 Κ.Ν. 2190/1920, είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.megatv.com . Επίσης οι κκ. μέτοχοι δύνανται να παραλάβουν τα ανωτέρω έγγραφα και στοιχεία σε έγχαρτη μορφή από την Υπηρεσία Εξυπηρετήσεως Μετόχων στην έδρα της εταιρείας (Ρούσου 4 & λεωφ. Μεσογείων, Αμπελόκηποι, Αθήνα, τ.κ. 11526, τηλ. 210-6903312, -132)

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων