Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 19-Μαρ-2018 17:25

  Χορηγός του 5ου Digital Banking Forum η Profile Software

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Χορηγός του 5ου Digital Banking Forum η Profile Software

  Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, υποστηρίζει ως χορηγός το 5ο Digital Banking Forum με θέμα "Οι Ελληνικές Τράπεζες στην Ψηφιακή Εποχή", το οποίο πραγματοποιείται στις 21 Μαρτίου 2018 (09:00-16:30), στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "στο 5ο Digital Banking Forum, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα ενημερωθούν από στελέχη της Profile αναφορικά με τις καινοτόμες ψηφιακές χρηματοοικονομικές λύσεις λογισμικού της, οι  οποίες επιτρέπουν βελτιστοποίηση των εργασιών, καθώς και προηγμένη εξυπηρέτηση πελατών σε διεθνείς αγορές, παρέχοντας την απαιτούμενη λειτουργικότητα και ευελιξία, στις αυξανόμενες προκλήσεις του κλάδου.

  H Profile Software θα παρουσιάσει τις εξειδικευμένες και διεθνώς αναγνωρισμένες FinTech λύσεις της για τον ευρύτερο τραπεζικό τομέα, οι οποίες διαθέτουν πληθώρα διεθνών εγκαταστάσεων και βραβεύσεων: 

  >         FMS.next: Η ολοκληρωμένη Digital Banking πλατφόρμα, που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Lending, Payments, Marketplace Lending/Crowdfunding και FinTech.

  >         IMSplus Axia: Οι διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες Διαχείρισης Επενδύσεων (Wealth Management, Asset και Fund Management, Insurance Investment Management, Family Office, Personal Banking) και Θεματοφυλακής. Η προηγμένη και ευέλικτη web-based omni-channel Axia λύση προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήστη, καθώς και ανταγωνιστικές robo-advisory δυνατότητες.

  >         Acumen-net: H ολοκληρωμένη Front-to-Back Office Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.

  >         RiskAvert: Η πλήρης, σύγχρονη και αποδοτική λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό κίνδυνο Αγοράς και Ρευστότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.

  Το 5ο Digital Banking Forum απευθύνεται σε στελέχη του χρηματοπιστωτικού κλάδου τα οποία αναζητούν πληροφόρηση αναφορικά με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά.

  Πιο συγκεκριμένα, οι ενότητες στο 5ο Digital Banking Forum καλύπτουν περιοχές όπως είναι οι νέες τάσεις στο χώρο των ψηφιακών συστημάτων & υπηρεσιών, το blockchain και οι εφαρμογές του, οι τάσεις στις ψηφιακές πληρωμές, οι αλλαγές που φέρνει η PSD II, τα FinΤech startups καθώς και οι νέες ψηφιακές, τραπεζικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις & καταναλωτές".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων