Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 23-Φεβ-2018 12:29

  BriQ Properties: Πράσινο φως από την ΕΓΣ σε ΚΟΔ έως €10 εκατ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εγκρίθηκε παμψηφεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της BriQ Properties ΑΕΕΑΠ η έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 10.000.000 ευρώ, διάρκειας 7 ετών.

  Η ΕΓΣ εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας όπως προβεί στη λήψη οιασδήποτε περαιτέρω απόφασης αναφορικά  ιδίως με τους όρους έκδοσης του εν λόγω ομολογιακού δανείου, καθώς και σε κάθε άλλη απόφαση τυχόν απαιτηθεί για την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης επί του εν λόγω θέματος.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση:

  Την 22/2/2018 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π.

  Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν δεκαέξι (16) Μέτοχοι που εκπροσωπούσαν εννέα εκατομμύρια επτακόσιες εβδομήντα πέντε οκτακόσιες τρείς (9.775.803) κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ήτοι ποσοστό 82,00%, επί συνόλου έντεκα εκατομμυρίων εννιακοσίων είκοσι μίας χιλιάδων πεντακοσίων τριάντα μία (11.921.531) μετοχών της Εταιρείας.

  Η Συνέλευση είχε την κατά το νόμο και το Καταστατικό αναγκαία απαρτία και αποφάσισε για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, ως εξής:

  1. Επικυρώθηκε παμψηφεί η εκλογή, βάσει της από 28 Σεπτεμβρίου 2017 συνεδριάσεως του Δ.Σ., του κ. Ευστράτιου Παπαευστρατίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Απόστολου Παπαδόπουλου, ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Επιπλέον, εγκρίθηκε παμψηφεί η εκλογή του κ. Ευστράτιου Παπαευστρατίου ως Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Απόστολου Παπαδόπουλου, καθώς και η σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου, η οποία αποτελείται από τους κ.κ.:
  - Ευστράτιο Παπαευστρατίου, Πρόεδρο (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.)
  - Φαίδωνα Ταμβακάκη, Μέλος (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.) και
  - Μάρκο Μπιτσάκο, Μέλος (Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.),
  καθώς τα ως άνω μέλη της Επιτροπής πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

  2. Εγκρίθηκε παμψηφεί η έκδοση από την Εταιρεία κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 10.000.000 ευρώ, διάρκειας επτά (7) ετών από την ημερομηνία εκδόσεως της α΄ σειράς ομολογιών, με ομολογιούχους την Alpha Bank A.E. και Alpha Bank London Ltd και διοργανωτή, εκπρόσωπο των ομολογιούχων και διαχειριστή πληρωμών την Alpha Bank A.E. και δόθηκε εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας όπως προβεί στη λήψη οιασδήποτε περαιτέρω απόφασης αναφορικά  ιδίως με τους όρους έκδοσης του εν λόγω ομολογιακού δανείου, καθώς και σε κάθε άλλη απόφαση τυχόν απαιτηθεί για την
  υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης επί του εν λόγω θέματος.

  3. Διάφορες ανακοινώσεις:

  Οι Μέτοχοι ενημερώθηκαν σχετικά με την πορεία της Εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων