Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Φεβ-2018 17:38

  Συστήματα Sunlight: Έναρξη διαδικασιών για την απορρόφηση θυγατρικής

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την έναρξη προπαρασκευαστικών ενεργειών για την συγχώνευση με απορρόφηση της θυγατρικής της,  "SUNLIGHT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΑΚΤΩΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ", αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια της Συστήματα Sunlight και της πρώτης στις 16/2.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός της εν λόγω απόφασης ήταν η επίτευξη συνεργειών και η βελτιστοποίηση των παραγωγικών και διοικητικών λειτουργιών του Ομίλου Sunlight. Η ως άνω  συγχώνευση θα συντελεσθεί με βάση τις διατάξεις των άρθρων 69-77 και 78 του Κ.Ν. 2190/1920 και το άρθρο 54 του Ν. 4172/2013, ο δε ισολογισμός μετασχηματισμού ορίσθηκε αυτός της 31/12/2017.  

  Τα Διοικητικά Συμβούλια αποφάσισαν επίσης να ορίσουν τους Ορκωτούς Ελεγκτές - Λογιστές  Δέσποινα Μαρίνου του Πέτρου, (Α.Μ. ΣΟΕΛ 17681) και Δημήτριο Σούρμπη του Ανδρέα, (Α.Μ. ΣΟΕΛ 16891), της Ελεγκτικής Εταιρείας PriceWaterhouseCoopers, για την εκτίμηση των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρείας.


  Η ολοκλήρωση της ως άνω σκοπούμενης συγχώνευσης εναπόκειται στη λήψη των σχετικών αποφάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων και των Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων των δύο εταιρειών ως και στην λήψη των προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων