Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Φεβ-2018 11:13

  Σταματήστε τώρα την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, λέει ο σύλλογος υπαλλήλων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Σταματήστε τώρα την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, λέει ο σύλλογος υπαλλήλων

  Να σταματήσουν τη διαδικασία πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής καλεί τους εμπλεκόμενους φορείς το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

  Μεταξύ άλλων, καλεί την κυβέρνηση να ελέγξει τη διαδικασία και να καταλογίσει τις ευθύνες που προκύπτουν, καθώς όπως σημειώνει, διακυβεύεται πλέον η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού τομέα της χώρας. Μάλιστα, κάνει λόγο για "επιχειρηματικά παιχνίδια". 

  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής "σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων, που αποκαλύπτουν την πλήρη αφερεγγυότητα και αναξιοπιστία του 'υποψήφιου επενδυτή' EXIN Group, καλεί την Ε.Τ.Ε., έστω και την ύστατη στιγμή, να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία πώλησης, καλεί τον κ. Φραγκιαδάκη να αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες και παράλληλα επισημαίνει τις σοβαρότατες ευθύνες τόσο της Morgan Stanley όσο και της Goldman Sachs (σύμβουλοι πώλησης), που είχαν αναλάβει τον έλεγχο των υποψηφίων εταιριών.

  Το ΔΣ καλεί την Τράπεζα της Ελλάδος να διασφαλίσει - ως οφείλει με την ιδιότητα της εποπτεύουσας αρχής - την απρόσκοπτη λειτουργία της Εθνικής Ασφαλιστικής κρατώντας μακριά "επιχειρηματικά παιχνίδια" και επιβλαβείς για τα συμφέροντα της Εταιρίας μας πρακτικές.

  Το ΔΣ καλεί την κυβέρνηση να ελέγξει τη διαδικασία και να καταλογίσει τις ευθύνες που προκύπτουν, δεδομένου ότι διακυβεύεται πλέον η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού τομέα της χώρας.

  Όλοι μαζί οφείλουν να σταματήσουν ΤΩΡΑ την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων