Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Ιαν-2018 15:32

  Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας στη Θεσσαλονίκη ιδρύει η Deloitte Ελλάδας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη δημιουργία του Alexander Competence Center, ενός ενός πρότυπου κέντρου δημιουργίας τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και παραγωγικότητας, το οποίο θα απασχολεί νέα στελέχη της εταιρείας, απόφοιτους πανεπιστημίων με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, με σκοπό να εργαστούν πάνω σε έργα, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στην καινοτομία, προχώρησε η Deloitte Ελλάδας.

  Στόχος της εταιρείας συμβούλων είναι να στηρίξει έμπρακτα την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στην Ελλάδα, επενδύοντας στο ταλέντο νέων εξειδικευμένων επαγγελματιών και να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τις προοπτικές νέων ταλέντων στην Ελλάδα, δημιουργώντας μέσω συνεχούς εκπαίδευσης την επόμενη γενιά συμβούλων για το παρόν και το μέλλον της Deloitte.

  Το Alexander Competence Center στεγάζεται ήδη από τις αρχές του νέου έτους στο Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης. Όπως γνωστοποίησαν σε σημερινή εκδήλωση οι επικεφαλής της εταιρείας, ήδη 35 νέοι επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων στους τομείς των συμβουλευτικών, τεχνολογικών, χρηματοοικονομικών, φορολογικών, υπηρεσιών διαχείρισης εταιρικού κινδύνου και ελεγκτικών υπηρεσιών εργάζονται στο κέντρο πάνω στην υλοποίηση σημαντικών έργων.

  Παράλληλα, η διαδικασία αξιολόγησης και προσλήψεων συνεχίζεται, με στόχο οι νέες θέσεις εργασίας να φτάσουν τις 200 ως το 2020. Σήμερα το ανθρώπινο δυναμικό της Deloitte Ελλάδας, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte, της μεγαλύτερης συμβουλευτικής εταιρείας στον κόσμο, ανέρχεται σε 661 εργαζόμενους, 49% του οποίου είναι γυναίκες. Στο διάστημα 2016 – 2017 η εταιρεία αύξησε κατά 8% το δυναμικό της, προχωρώντας παράλληλα σε επένδυση ύψους 1 εκατ.ευρώ (2017) για την εκπαίδευση του προσωπικού της.

  Μιλώντας σχετικά, ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO, Deloitte Eλλάδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ίδρυση του Deloitte Alexander Competence Center, συμπληρώντας πως "πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο τεχνογνωσίας το οποίο στελεχώνεται από νέους αποφοίτους πανεπιστημίων οι οποίοι μέσω συνεχούς εκπαίδευσης θα συμβάλλουν στην ολοκλήρωση έργων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό."

  Αναφορικά με την επιλογή της Deloitte Ελλάδας για τη δημιουργία του Alexander Competence Center στη Θεσσαλονίκη, όπως εξήγησαν οι επικεφαλής της εταιρείας αυτή πηγάζει από τη μεγάλη δυναμική και το εξαιρετικά υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο της πόλης με την παρουσία πολλών σημαντικών πανεπιστημίων, καθώς και από την πολυπολιτισμικότητα και την ανοιχτή σκέψη των ανθρώπων της. Επιπλέον, τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας που παρουσιάζει η Θεσσαλονίκη, δίνουν επιπλέον κίνητρο στη Deloitte Ελλάδας, να συνεισφέρει με τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους, σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον συνεχούς εκπαίδευσης με σημαντικές προοπτικές καριέρας.

  Η δημιουργία του Alexander Competence Center, σημειώθηκε στην ενημερωτική συνάντηση, επιβεβαιώνει την πρόθεση της Deloitte να επενδύσει στις δυνατότητες και στο ταλέντο των νέων Ελλήνων, μετατρέποντάς τους σε σημαντικό κομμάτι της μεγαλύτερης εταιρείας συμβούλων στον κόσμο και μίας εκ των μεγαλύτερων στην Ελλάδα.

  Delo2

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων