Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Ιαν-2018 11:03

  ΕΛΓΕΚΑ: Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ μετά την αντικατάσταση μέλους της

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ανασυγκρότηση σε σώμα του διοικητικού της συμβουλίου κατόπιν αντικατάστασης μη εκτελεστικού μέλους της, ανακοίνωσε η ΕΛΓΕΚΑ. 

  Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

  Η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία "ΕΛΓΕΚΑ Α.E." (εφεξής "Εταιρία") γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού του Χ.Α., τον Ν. 3016/2002 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, το άρθρο 2 παρ. 2 περ. ε’ της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς και το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού με αριθμό 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση την 19η Ιανουαρίου 2018 ανασυγκροτήθηκε σε σώμα με σκοπό τον επανακαθορισμό των υφιστάμενων ιδιοτήτων των μελών του, δεδομένου ότι ο κ. Αδαμάντιος Λέντσιος του Αθανασίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος της Επιτροπής Αμοιβών & Υποψηφιοτήτων της Εταιρίας μέχρι σήμερα, αναλαμβάνει νέα διευρυμένα καθήκοντα στον Όμιλο μετά την εκλογή του ως συνδιαχειριστής (ένας εκ των τριών διαχειριστών) στη θυγατρική εταιρία "ELGEKA CYPRUS LTD", και ως εκ τούτου βάσει των διατάξεων του άρθρου 4 του Ν. 3016/2002 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης παύει πλέον να έχει την ιδιότητα του Ανεξάρτητου μέλους και στο εξής θα έχει την ιδιότητα του Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.

  Κατόπιν αυτών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας θα έχει στο εξής την ακόλουθη σύνθεση με τις παρακάτω ιδιότητες:

  1. Αλέξανδρος Κατσιώτης του Γεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος
  2. Έλλη Δρακοπούλου συζ. Νικολάου, Αντιπρόεδρος - Μη Εκτελεστικό μέλος
  3. Νικόλαος Μήλιος του Γεωργίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος.
  4. Στυλιανός Στεφάνου του Μάρκου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος
  5. Άνθιμος Μισαηλίδης του Βασιλείου, Μη Εκτελεστικό μέλος
  6. Μιχαήλ Φανδρίδης του Εμμανουήλ, Μη Εκτελεστικό μέλος
  7. Αδαμάντιος Λέντσιος του Αθανασίου, Μη Εκτελεστικό μέλος

  Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την 07.05.2018, δυνάμενη αυτή να παραταθεί μέχρι την αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει μετά την ως άνω ημερομηνία. Συνεπεία των ανωτέρω, η σύνθεση και οι ιδιότητες των υφιστάμενων μελών της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων της Εταιρίας θα έχουν στο εξής ως ακολούθως:
   

  1. Νικόλαος Μήλιος του Γεωργίου, Πρόεδρος - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος 2. Στυλιανός Στεφάνου του Μάρκου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος
  3. Μιχαήλ Φανδρίδης του Εμμανουήλ, Μη Εκτελεστικό μέλος
  4. Αδαμάντιος Λέντσιος του Αθανασίου, Μη Εκτελεστικό μέλος

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων