Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Ιαν-2018 19:23

  ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Επιτυχές το placement για 12.000.000 μετοχές

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Επιτυχές το placement για 12.000.000 μετοχές

  Την επιτυχή διάθεση μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε επιλεγμένους επενδυτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό 12.000.000 κοινών μετοχών έκδοσής της σε τιμή 4,35 ευρώ ανά μετοχή ανακοινώνει η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

  Το 85% περίπου του συνόλου των μετοχών διατέθηκαν σε διεθνείς επενδυτές και συνολικά 30 funds συμμετείχαν σε αυτήν την ιδιωτική τοποθέτηση.

  Οι Axia Ventures Group LTD, Euroxx Securities Α.Ε. και LXM Finance LLP ενήργησαν ως Συντονιστές της διαδικασίας του βιβλίου προσφορών. Οι συναλλαγές πακέτου αναμένεται να εκτελεστούν αύριο, 19.01.2018.

  Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ολοκληρωθείσα ιδιωτική τοποθέτηση 12.000.000 μετοχών της εταιρείας σε επιλεγμένους επενδυτές επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της επενδυτικής κοινότητας στις προοπτικές  της εταιρείας, βελτιώνει την ελεύθερη διασπορά των μετοχών, ενώ επίσης παρέχει επιπρόσθετα ίδια κεφάλαια που θα επενδυθούν σε νέα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

  Η μετοχική βάση της εταιρείας διευρύνεται με τη συμμετοχή περισσότερων διεθνών θεσμικών επενδυτών, η οποία  αναμένεται να έχει μεσοπρόθεσμα θετική επίδραση στην εμπορευσιμότητα των μετοχών της εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων