Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 09-Ιαν-2018 19:26

  Σφακιανάκης: ΕΓΣ στις 30/1 για ΑΜΚ έως €5,1 εκατ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ θα πραγματοποιηθεί στις 30/01/2018, ημέρα Τρίτη, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τη λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

  Όπως σημειώνεται στην Έκθεση του Δ.Σ. προς την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, το Δ.Σ. αποφάσισε να εισηγηθεί, μεταξύ άλλων, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που έχει συγκληθεί για την 30η Ιανουαρίου 2018  την άντληση κεφαλαίων μέχρι του ποσού των €5,1 εκατ. μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή  μετρητών και  την  έκδοση έως 15.828.960 νέων κοινών ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,30 η καθεμία, με δικαίωμα προτίμησης  υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρείας.

  Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ που εδρεύει στην Αθήνα, Σιδηροκάστρου 5-7 & Πύδνας, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30/01/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 στα γραφεία της Εταιρείας (Σιδηροκάστρου 5-7 & Πύδνας, 118 55 Αθήνα), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με τη δυνατότητα χρήσης του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/1920. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας, περί μετοχικού κεφαλαίου.

  2. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν στην κατάρτιση Ενημερωτικού Δελτίου, στη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο Αθηνών και τις λοιπές εποπτικές και ρυθμιστικές αρχές. Επιπλέον, παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των επί μέρους όρων της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, περιλαμβανομένης και της τιμής διάθεσης (κατ’ άρθρο 13 παρ. 6 του Κ.Ν. 2190/1920) και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ως και κάθε συναφούς με τα ανωτέρω θέματος.

  3. Διάφορες Ανακοινώσεις

  Δείτε την πρόσκληση και την έκθεση του Δ.Σ. στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων