Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 09-Ιαν-2018 17:28

  Η Inform μειοδότρια στο έργο των ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Η Inform μειοδότρια στο έργο των ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ

  Η INFORM ανακηρύχθηκε μειοδότρια  στους διαγωνισμούς 14/2017 και 16/2017 για την κατασκευή των νέων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελεί μια νέα και σύγχρονη πραγματικότητα για τις δημόσιες συγκοινωνίες της Αθήνας. Οι ηλεκτρονικές επαναφορτιζόμενες κάρτες (ATH.ENA Card) και τα ηλεκτρονικά επαναφορτιζόμενα εισιτήρια (ATH.ENA Ticket), ενσωματώνουν τεχνολογία 'contactless' και 'authentication key' που παρέχει τόσο η INFORM όσο και η μητρική της εταιρεία AUSTRIACARD σε έργα αντίστοιχης τεχνολογίας παγκοσμίως, όπως οι συγκοινωνίες του Λονδίνου (OYSTER CARD), οι σιδηρόδρομοι του Βελγίου (Belgian De Lijn & SNCB NMBS), οι Αυστριακοί σιδηρόδρομοι (ÖΒΒ - Österreichische Bundesbahnen), οι συγκοινωνίες του Βουκουρεστίου (RATB) κ.α.

  Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια έχουν την δυνατότητα να 'ενημερώνονται' σε κάθε αλλαγή κατάστασης (έκδοση, φόρτιση, επικύρωση, είσοδο-έξοδο) ενώ οι ηλεκτρονικές κάρτες μπορούν να διαχειρίζονται ταυτόχρονα πολλαπλά προϊόντα κομίστρου και να επαναφορτίζονται από έξυπνα κινητά. 

  Το  τμήμα του έργου για το οποίο η INFORM ανακηρύχθηκε μειοδότρια είναι προϋπολογισμού 3,8 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη επιπλέον διαγωνισμοί προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων