Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 21-Δεκ-2017 15:29

  Την ολοκλήρωση της αγοράς του King George, ανακοίνωσε η Λάμψα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Την ολοκλήρωση της αγοράς του King George, ανακοίνωσε η Λάμψα

  Την ολοκλήρωση της αγοράς του ιστορικού ξενοδοχείου King George από την Eurobank, των κινητών πραγμάτων και σημάτων, έναντι συνολικού τιμήματος 43 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε η Λάμψα. 

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ξενοδοχείο ήταν μισθωμένο στην ΛΑΜΨΑ Α.Ε από το 2013 και λειτουργούσε υπό κοινή διαχείριση με το όμορο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

  Με την ολοκλήρωση της ως άνω αγοράς, σε συνδυασμό με την τυπική ολοκλήρωση της συμβάσεως μακροχρόνιας μίσθωσης του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace,    ιδιοκτησίας του ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α.Τ.Ε. ("Α.Τ.Π.Π.Ε. Α.Τ.Ε"), ο όμιλος ΛΑΜΨΑ, παρόλες τις αντιξοότητες της περιόδου της ελληνικής οικονομικής κρίσης,  ολοκλήρωσε επιτυχώς τα επενδυτικά του σχέδια στο κέντρο της Αθήνας, επισφραγίζοντας την διαχρονική του παρουσία στον τομέα του Τουρισμού.

  Η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι ενώ λειτουργεί και το Ξενοδοχείο King George, του οποίου η αγορά ολοκληρώθηκε σήμερα. 

  Αθήνα 21 Δεκεμβρίου 2017

  Το Διοικητικό Συμβούλιο

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων