Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 20-Δεκ-2017 17:51

  Beat: Η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου αφορά αποκλειστικά την Uber

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Beat: Η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου αφορά αποκλειστικά την Uber

  απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την Uber δεν αφορά, ούτε επηρεάζει στο ελάχιστο τις θέσεις που έχει ήδη διατυπώσει η Beat - μόνο τις ενισχύει", σημειώνει η Beat σε ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας την σημερινή απόφαση του ανωτάτου δικαιοδοτικού δικαστικού οργάνου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Και αυτό επειδή η αμερικανική εταιρεία δεν μπορεί να υπάρξει  συσχετισμός μεταξύ της UBER που συνεργάζεται με μη επαγγελματίες οδηγούς και της Beat που συμβάλλεται με επαγγελματίες αυτοκινητιστές.

  Αναλυτικά, η Beat αναφέρει:
  "Όπως αναμενόταν, τόσο η ουσία όσο και το τυπικό της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την υπόθεση της UBER αφορούν αποκλειστικά τη συγκεκριμένη εταιρεία. 

  Με βάση το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η απόφαση αναφέρει επί λέξει: "μέσω μιας εφαρμογής για έξυπνα τηλέφωνα διευκολύνεται έναντι αμοιβής η επικοινωνία μεταξύ μη επαγγελματιών οδηγών που χρησιμοποιούν δικό τους όχημα και ατόμων που επιθυμούν να μετακινηθούν εντός πόλης".

  Είναι πασιφανές, λοιπόν, ότι καμία αναλογία δεν υπάρχει μεταξύ της ΒΕΑΤ και της UBER και ο οποιοσδήποτε συσχετισμός γίνεται από άγνοια.  Η ΒΕΑΤ συνεργάζεται μόνο με επαγγελματίες και ήδη αδειοδοτημένους οδηγούς και επιβατηγά οχήματα δημόσιας χρήσης (ταξί) που υπόκεινται πλήρως στο θεσμικό και ελεγκτικό καθεστώς των αρμοδίων αρχών.

  Συνεπώς, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σύγχυσης ή παρερμηνείας.  Η σημερινή απόφαση δεν αφορά, ούτε επηρεάζει στο ελάχιστο τις θέσεις που έχει ήδη διατυπώσει η εταιρεία μας- μόνο τις ενισχύει".

  Διαβάστε ακόμη:

  *Απόφαση-πλήγμα για την Uber από το Δικαστήριο της ΕΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων