Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Δεκ-2017 18:09

  H Eurobank Equities αναλαμβάνει ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών της Intralot

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την απόκτηση από τo Mέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών "EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ." της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Intralot προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου  Αθηνών, με την από 14/12/2017 απόφασή της και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την Δευτέρα 18/12/2017. 

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Intralot, η εταιρεία έχει συνάψει με βάση και τα οριζόμενα του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. με τους εξής βασικούς όρους:

  1. Η EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εταιρεία θα καταβάλλει αμοιβή στην EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ.

  2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων