Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 31-Οκτ-2017 17:59

  Χαλκόρ: Έκτακτη Γ.Σ. στις 22/11 για ΑΜΚ λόγω απορρόφησης ΕΛΒΑΛ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 22 Νοεμβρίου καλεί του μετόχους της Χαλκόρ το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, με θέμα την έγκριση του σχεδίου απορρόφησης της ΕΛΒΑΛ και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: 

  Έγκριση: α) του από 26/09/2017 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης με απορρόφηση της ανώνυμης εταιρίας "ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" από την ανώνυμη εταιρία "ΧΑΛΚΟΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ", β) της επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου επί του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ. 4 Κ.Ν. 2190/1920 και το άρθρο 4.1.4.1.3. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γ) της έκθεσης της ελεγκτικής εταιρίας "ABACUS ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ",  σύμφωνα με το άρθρο 71 του Κ.Ν. 2190/20 για την διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των συγχωνευομένων εταιριών, δ) της εκθέσεως του ανεξάρτητου ελεγκτικού οίκου "TMS Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών" για την αποτίμηση της αξίας των συγχωνευομένων εταιριών, σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.1.3. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και ε) της συγχώνευσης των ως άνω ανωνύμων εταιριών.

  Aύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω απορρόφησης της ανώνυμης εταιρίας "ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και με κεφαλαιοποίηση διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών και έκδοση νέων μετοχών. Τροποποίηση του περί κεφαλαίου άρθρου 5 του Kαταστατικού της εταιρίας.

  Τροποποίηση των άρθρων 1 (επωνυμία), 3 (διάρκεια), 4 (σκοπός) του Καταστατικού της εταιρίας.
  Παροχή εξουσιοδοτήσεων.
  Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  Εκλογή των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 4449/2017.  

  Διάφορες ανακοινώσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων