Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Σεπ-2017 13:13

  Setel Hellas: Η εταιρεία που φέρνει το e-learning στα πλοία

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία που αφορά την ελληνική ναυτιλία και που για πρώτη φορά φέρνει κοντά τη θάλασσα με τις digital εφαρμογές, παρουσίασε η γνωστή εταιρεία εφαρμογών πληροφορικής για τα καράβια SetelHellas.

  Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναπτύσσει για πρώτη φορά την υπηρεσία e-learning με σπονδυλωτά εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα απευθύνονται στα πληρώματα των πλοίων που σήμερα βιώνουν μια νέα και ιδιαίτερα απαιτητική όσο και ενδιαφέρουσα διαδικασία υιοθέτησης νέων μοντέλων και πρακτικών επί του πλοίου, εκ βάθρων αλλαγής πεπερασμένων διαδικασιών και λειτουργιών, αλλά και αναζήτησης ενός νέου σημείου αναφοράς που θα τους οδηγήσει με ασφάλεια στο αναδυόμενο Digital-Ship επιχειρησιακό περιβάλλον.

  Η Setel Hellas είναι διεθνής πάροχος πρωτοποριακών λύσεων ICT (Information, Communication Technologies), που είναι  σχεδιασμένες ειδικά για το χώρο της ναυτιλίας και των offshore επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Με έδρα στον Πειραιά, δραστηριοποιείται σε Κύπρο, ΗΠΑ, Κίνα, Σιγκαπούρη, Ντουμπάι και Fujairah, καλύπτοντας το διεθνή χώρο της ναυτιλίας και έχοντας τις  λύσεις της εγκατεστημένες σε πάνω από 220 εμπορικά πλοία. Η βραβευμένη  πριν από καιρό, επένδυσε στο e-learning on board σε ένα εγχείρημα που ονομάστηκε "Socrates”.

  Η νέα υπηρεσία της SetelHellas στοχεύει να εξελιχθεί σε ένα τύπου Ελληνικό Κολέγιο με διεθνή ακαδημαϊκό κύρος, με σκοπό να αποτελέσει ένα κρίσιμο εργαλείο στην νέα τάξη πραγμάτων στον χώρο της ναυτιλίας και των νέων γνώσεων που αυτή απαιτεί. Κι αυτό διότι για πρώτη φορά εισέρχεται η επιμόρφωση για θέματα πρακτικά των ελληνικών και ξένων πληρωμάτων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ