Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Σεπ-2017 13:52

  Έναρξη διαπραγμάτευσης του δεύτερου εταιρικού ομολόγου της MLS

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την έναρξη διαπραγμάτευσης στις 14/09/2017 του δεύτερου εταιρικού ομολόγου της στην Εναλλακτική Αγορά Σταθερού Εισοδήματος του ΧΑ ανακοίνωσε η MLS.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, διατέθηκαν με ιδιωτική τοποθέτηση 6.000.000 κοινές ανώνυμες άυλες Εταιρικές Ομολογίες με ονομαστική αξία κάθε ομολογίας 1 Ευρώ. Το εν λόγω Ομόλογο είναι υψηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης Investment Grade (ICAP) με ετήσιο επιτόκιο 5,30% και διάρκεια πέντε (5) έτη. Στη λήξη της διάρκειας, το αρχικό κεφάλαιο επιστρέφεται  στον Ομολογιούχο.

  Η εταιρεία πιστεύει ότι έχει στα χέρια της καινοτομίες που ξεπερνούν τα Ελληνικά σύνορα και που μπορούν να απευθυνθούν και σε άλλες αγορές υπηρετώντας το Making Life Simple και εκτός Ελληνικών συνόρων.

  Με αιχμή του δόρατος την καινοτομία, η MLS διευρύνει τα μερίδια της τόσο στα Tablets όσο και στα Smartphones στην Ελληνική αγορά. Το πρώτο εξάμηνο του 2017, η MLS είναι Νο1 Βrand στα Tablets στην Ελλάδα τόσο σε τζίρο όσο και σε τεμάχια. Στα Smartphones, υπήρξε διεύρυνση του μεριδίου της με ναυαρχίδα το MLS "Easy”. Επιπρόσθετα, στην κατηγορία των Laptops, το MLS Μagic™ είναι το Νο1 Laptop σε πωλήσεις για το Α' εξάμηνο του 2017.  Χαρακτηριστικό επίσης είναι και το γεγονός ότι η ψηφιακή βοηθός MAIC, η οποία ενσωματώνεται σε όλες τις συσκευές της MLS, χρησιμοποιείται 1,67 εκατομμύρια φορές το μήνα από τους χρήστες των συσκευών της.

  Η MLS ετοιμάζει και νέες διεθνείς καινοτομίες οι οποίες είναι αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης της ελληνικής ερευνητικής της ομάδας. Το εν λόγω Ομόλογο, θα βοηθήσει στην υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου που πραγματοποιεί η εταιρεία με μεθοδικότητα και προσεκτικά βήματα, καταλήγει η ανακοίνωση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  13:52 20/09

  Πτώση 6% στα προ φόρων κέρδη της Kingfisher

  Η Kingfisher εμφάνισε προ φόρων κέρδη 402 εκατ. στερλίνων (543 εκατ. δολαρίων) στο εξάμηνο που έληξε στις 31 Ιουλίου, σε σχέση με τις 427 εκατ. στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

  13:14 20/09

  Maersk: Πουλάει τη μονάδα τάνκερ έναντι 1,17 δισ. δολ.

  Η AP Moeller-Maersk ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει τη μονάδα tankers στον κύριο μέτοχο, έναντι 1,17 δισ. δολαρίων, στην πιο πρόσφατη κίνηση της δανέζικης εταιρείας για να διασπάσει τις δραστηριότητές της.

  14:08 19/09

  BASF: Αγοράζει μονάδα της Solvay έναντι 1,6 δισ. ευρώ

  Η BASF ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εξαγοράσει τις δραστηριότητες πολυαμιδίου της Solvay έναντι 1,6 δισ. ευρώ, σε μια κίνηση για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου πλαστικών και τη βελτίωση της πρόσβασης...

  10:46 19/09

  Νέος πρόεδρος στην Reckitt Benckiser

  Ο Christopher Sinclair θα είναι ο νέος πρόεδρος της Reckitt Benckiser, καθώς ο μη εκτελεστικός πρόεδρος Adrian Bellamy σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί στην επόμενη ετήσια γ.σ. το 2018.