Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 19-Ιουν-2017 14:09

  General Electric: Δημιουργεί κοινοπραξία 2 δισ. για την εκμίσθωση αεροσκαφών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  General Electric: Δημιουργεί κοινοπραξία 2 δισ. για την εκμίσθωση αεροσκαφών

  Η General Electric σχεδιάζει να αναβιώσει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της ενοικίασης αεροσκαφών, παραγγέλνοντας περισσότερα αεροσκάφη και δημιουργώντας μια κοινοπραξία 2 δισ. δολαρίων που θα της επιτρέψει να κάνει επιπλέον συναλλαγές με τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στην Ασία.

  Η μονάδα GE Capital Aviation Services θα παραγγείλει περισσότερα Airbus και Boeing στο Paris Air Show αυτής της εβδομάδας, για να προστεθούν στον στόλο της των 1.270 αεροσκαφών και να συνεργαστεί με την καναδική Caisse de depot et placement du Quebec σε μια νέα κοινοπραξία, για να αποκτήσει μικρά αεροσκάφη για ενοικίαση στις αεροπορικές εταιρείες.

  Η Grece, όπως ονομάζονται οι εν λόγω δραστηριότητες, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εκμίσθωσης αεροσκαφών παγκοσμίως, αλλά έχει συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια πουλώντας αεροσκάφη, τη στιγμή που οι ανταγωνιστικές της, όπως οι AerCap Holdings και η κινεζική Bohai Leasing, έχουν αυξήσει σημαντικά τις δραστηριότητές τους.

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  14:24 19/10

  Ebay: Υποχωρεί η μετοχή μετά τα αποτελέσματα

  Η Ebay Inc ανακοίνωσε υψηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο, αλλά οι μετοχές υποχώρησαν μετά από την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα ετήσια κέρδη, για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

  12:11 19/10

  Αυξήθηκαν 1,2% τα έσοδα της Publicis Groupe στο τρίμηνο

  Η γαλλική Publicis Groupe ανακοίνωσε αύξηση 1,2% στα οργανικά έσοδα γ΄ τριμήνου, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να κατευνάσει τον ευρύ επενδυτικό πανικό που έχει καταλάβει τον διαφημιστικό κλάδο από...

  11:45 19/10

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Philips Lighting

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη γ΄ τριμήνου της Philips Lighting καθώς αυξήθηκαν οι συγκρίσιμες πωλήσεις, προσθέτοντας ότι αναμένει σημαντικές ταμειακές ροές στο δ΄ τρίμηνο.

  14:40 18/10

  Σε επίπεδο-ρεκόρ τα κέρδη της US Bancorp

  Η US Bancorp, η μεγαλύτερη περιφερειακή τράπεζα των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι τα κέρδη γ΄ τριμήνου αυξήθηκαν σε επίπεδο-ρεκόρ, κυρίως λόγω των υψηλότερων επιτοκίων.