Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 19-Ιουν-2017 12:52

  Γαλαξίδι: Με 87,05% στα δικαιώματα ψήφου η Ανεμοκάμπι Α.Ε.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνολικά 12.252.297 μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 87,05% των δικαιωμάτων ψήφου της Γαλαξίδι κατέχει η Ανεμοκάμπι ΑΕ (ο προτείνων) και τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η εισηγμένη. 

  Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έπειτα από την υποβολή την  25/05/2017 της προαιρετικής δημόσιας πρότασης από την "Ανεμοκάμπι Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών" (ο Προτείνων) για την αγορά του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε." (η Εταιρεία), που δεν κατέχει ο Προτείνων και τα συντονισμένα με αυτόν πρόσωπα, γνωστοποιούνται τα κατωτέρω:

  1. Ο Προτείνων προέβη μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις ακόλουθες αποκτήσεις μετοχών της Εταιρίας:

  Κατά την 16.06.2017, ο Προτείνων απέκτησε 28.873 κοινές μετοχές της Εταιρίας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,21% του συνόλου των κοινών μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας. Η τιμή απόκτησης των παραπάνω μετοχών ήταν 0,70 Ευρώ ανά μετοχή, ήτοι συνολικά 20.211,10 Ευρώ.

  2. Κατόπιν των ανωτέρω αποκτήσεων, ο Προτείνων κατέχει πλέον συνολικά άμεσα 1.152.108 μετοχές.

  Αφού ληφθούν υπόψη οι ανωτέρω αποκτήσεις, ο Προτείνων και τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν, (ήτοι οι κκ Αθανασία Παντελεημονίτου του Σπυρίδωνος, Κοντέλλη Αλεξάνδρα του Εμμανουήλ, Κοντέλλης Ιωάννης του Εμμανουήλ, Χεκιμιάν Ιωάννης του Βαχάν, Γιαννουλάτος Σπυρίδων του Αποστόλου, Χεκιμιάν Αικατερίνη του Βαχάν, Tangent Investments Ltd, Ιακωβόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Μαρδάκης Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Γκογκορώσης Χρήστος του Αποστόλου & Μαρδάκης Ευάγγελος του Ευθυμίου) κατέχουν συνολικά 12.252.297 μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 87,05% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  08:21 23/06

  Στο "άρμα" του Σάμι Φάις και η Καλογήρου

  Η συμφωνία που "ξεκλειδώνει" την εξυγίανση της εταιρείας Λεμονή. Η αλλαγή σελίδας, 127 χρόνια μετά τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος, και το επενδυτικό μπαράζ του Σάμι Φάις. Αν και μέχρι την...

  07:58 23/06

  Τρία alerts για στάση πληρωμών της ΔΕΗ

  Στο 6μηνο η καθυστέρηση στις πληρωμές της διακοψιμότητας στη βιομηχανία, στους 8 μήνες οι ΑΠΕ. Στα ύψη τα φέσια προς προμηθευτές. "Δάνειο" από τους πελάτες της ζητά η ΔΕΗ.

  21:46 22/06

  Τι περιλαμβάνει η συμφωνία Φάις-"Καλογήρου"

  Το Capital.gr αποκαλύπτει τι προβλέπει η συμφωνία εξυγίανσης της εταιρείας Καλογήρου. Τι δάνεια θα μεταφερθούν στη νέα εταιρεία και τι κεφάλαια θα βάλουν οι νέοι επενδυτές.

  19:47 22/06

  Στα χέρια του ομίλου Φάις η "Καλογήρου"

  Μετά από τρεις μήνες διαπραγματεύσεων μεταξύ της οικογένειας Λεμονή, του Σάμι Φάις και των πιστωτριών τραπεζών της πρώτης, υπεγράφη προσύμφωνο μέσω του οποίου η "Καλογήρου" περνά στον έλεγχο του...