Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 21-Απρ-2017 11:22

  SSAB: Επέστρεψε στα κέρδη στο α΄ τρίμηνο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  SSAB: Επέστρεψε στα κέρδη στο α΄ τρίμηνο

  Η SSAB ΑΒ ανακοίνωσε στροφή στα λειτουργικά κέρδη στη διάρκεια του α΄ τριμήνου 2017 μετά από τις ισχυρές επιδόσεις στις δραστηριότητές της στην Ευρώπη.

  Η εταιρεία χάλυβα ανακοίνωσε ότι τα κέρδη προ φόρων και τόκων στη διάρκεια του α΄ τριμήνου διαμορφώθηκαν στις 702 εκατ. σουηδικές κορόνες (78,3 εκατ. δολάρια).

  Οι πωλήσεις στη διάρκεια της περιόδου αυξήθηκαν 21% στις 15,74 δισ. κορόνες από τις 12,96 δισ. κορόνες πριν από ένα χρόνο.

  Η SSAB ανακοίνωσε ότι τα βελτιωμένα κέρδη αποδίδονται κυρίως στις θετικές επιδόσεις της SSAB Europe μέσω αυξημένων αποστολών και τιμών, και μιας υψηλής και σταθερής παραγωγής.

  Για το β΄ τρίμηνο, η SSAB ανακοίνωσε πως περιμένει η ζήτηση να είναι υψηλή στη Βόρεια Αμερική τόσο από τα κέντρα εξυπηρέτησης χάλυβα όσο και από τους τελικούς πελάτες. Επίσης η ζήτηση στην Ευρώπη αναμένεται να είναι καλή, πρόσθεσε.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  22:57 21/09

  Βάζει πλαφόν στις αποδοχές των στελεχών η διαχειρίστρια του γερμανικού χρηματιστηρίου

  Η διαχειρίστρια του γερμανικού χρηματιστηρίου Deutsche Boerse ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θέτει πλαφόν τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ στα ετήσια πακέτα αποδοχών που λαμβάνουν τα μέλη του διοικητικού της...

  10:42 21/09

  IG Group: Αυξήθηκαν 21,4% τα έσοδα στο α΄ τρίμηνο

  Η IG Group Holdings, βρετανική εταιρεία online trading, ανακοίνωσε αύξηση στα έσοδα α΄ τριμήνου, καθώς η διευρυμένη πελατειακή βάση βοήθησε να αντισταθμιστούν οι πιο ήπιες αγορές.

  13:52 20/09

  Πτώση 6% στα προ φόρων κέρδη της Kingfisher

  Η Kingfisher εμφάνισε προ φόρων κέρδη 402 εκατ. στερλίνων (543 εκατ. δολαρίων) στο εξάμηνο που έληξε στις 31 Ιουλίου, σε σχέση με τις 427 εκατ. στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

  13:14 20/09

  Maersk: Πουλάει τη μονάδα τάνκερ έναντι 1,17 δισ. δολ.

  Η AP Moeller-Maersk ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει τη μονάδα tankers στον κύριο μέτοχο, έναντι 1,17 δισ. δολαρίων, στην πιο πρόσφατη κίνηση της δανέζικης εταιρείας για να διασπάσει τις δραστηριότητές της.