Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 21-Απρ-2017 11:22

  SSAB: Επέστρεψε στα κέρδη στο α΄ τρίμηνο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  SSAB: Επέστρεψε στα κέρδη στο α΄ τρίμηνο

  Η SSAB ΑΒ ανακοίνωσε στροφή στα λειτουργικά κέρδη στη διάρκεια του α΄ τριμήνου 2017 μετά από τις ισχυρές επιδόσεις στις δραστηριότητές της στην Ευρώπη.

  Η εταιρεία χάλυβα ανακοίνωσε ότι τα κέρδη προ φόρων και τόκων στη διάρκεια του α΄ τριμήνου διαμορφώθηκαν στις 702 εκατ. σουηδικές κορόνες (78,3 εκατ. δολάρια).

  Οι πωλήσεις στη διάρκεια της περιόδου αυξήθηκαν 21% στις 15,74 δισ. κορόνες από τις 12,96 δισ. κορόνες πριν από ένα χρόνο.

  Η SSAB ανακοίνωσε ότι τα βελτιωμένα κέρδη αποδίδονται κυρίως στις θετικές επιδόσεις της SSAB Europe μέσω αυξημένων αποστολών και τιμών, και μιας υψηλής και σταθερής παραγωγής.

  Για το β΄ τρίμηνο, η SSAB ανακοίνωσε πως περιμένει η ζήτηση να είναι υψηλή στη Βόρεια Αμερική τόσο από τα κέντρα εξυπηρέτησης χάλυβα όσο και από τους τελικούς πελάτες. Επίσης η ζήτηση στην Ευρώπη αναμένεται να είναι καλή, πρόσθεσε.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  10:38 21/07

  Αμερικανικό μπλόκο σε εξαγορές 9 επιχειρήσεων από κινεζικές εταιρείες

  Τουλάχιστον εννέα εξαγορές αμερικανικών εταιρειών από ξένους αγοραστές φέρεται να έχει εμποδίσει μέχρι στιγμής από την αρχή του έτους μία μυστική κυβερνητική επιτροπή στις ΗΠΑ, αναφέρουν πηγές του...

  09:58 21/07

  Philips Lighting: Αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη β΄ τριμήνου

  Η Philips Lighting, η μεγαλύτερη εταιρεία λαμπτήρων παγκοσμίως, ανακοίνωσε μεγαλύτερη του αναμενόμενου αύξηση στα κέρδη από τις βασικές δραστηριότητες β΄ τριμήνου, καθώς η βελτίωση του περιθωρίου...

  15:07 20/07

  Nordea Bank: Πτώση 26% στα καθαρά κέρδη β΄ τριμήνου

  Η Nordea Bank ανακοίνωσε ότι κατέγραψε πτώση 26% στα καθαρά κέρδη β΄ τριμήνου καθώς τα αποτελέσματα ενισχύθηκαν πέρυσι από μια πώληση, και δήλωσε πως θα αποφάσιζε για το εάν θα αλλάξει την έδρα της...