Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 17-Φεβ-2017 14:16

  FHL Κυριακίδης: Με 83,30% στα δικαιώματα ψήφου η Αντίοχος και τα συντονισμένα πρόσωπα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο 83,30% ανέρχεται το ποσοστό της Αντίοχος (προτείνων) και των προσώπων που ενεργούν συντονισμένα με αυτήν επί των δικαιωμάτων ψήφου της FHL Κυριακίδης, σε συνέχεια της υποβολής προαιρετικής δημόσιας πρότασης για την αγορά του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας που δεν κατέχουν.

  Αναλυτικότερα, ο Προτείνων προέβη μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις ακόλουθες αποκτήσεις μετοχών της Εταιρίας:

  Κατά την 16/02/2017, ο Προτείνων απέκτησε 63.339 κοινές μετοχές της εταιρίας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,27% του συνόλου των κοινών μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας. Η τιμή απόκτησης των παραπάνω μετοχών ήταν 4,02 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι συνολικά 254.622,78 ευρώ.

  Κατόπιν των ανωτέρω αποκτήσεων, ο Προτείνων κατέχει πλέον συνολικά άμεσα 720.788 μετοχές.

  Αφού ληφθούν υπόψη οι ανωτέρω αποκτήσεις, ο Προτείνων και τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν, (ήτοι οι κκ Κυριακίδης Ηλίας, Κυριακίδης Στυλιανός, Κυριακίδου Βασιλική, Κυριακίδης Ιωάννης, Καλιονίδης Κωνσταντίνος, Καλλιονίδης Χρύσανθος/ Καλλονίδου Μυροφόρα, Καλλιονίδου Ευαγγελία, Ζαμανόπουλος Κωνσταντίνος, Ζαμανόπουλος Ανέστης, Ζαμανοπούλου Μαρία-Ευμορφία, Κονδύλης Ελευθέριος, Κονδύλης Λάσκαρης, Κονδύλης Γεώργιος, Κυριακίδης Παντελής, Κυριακίδης Νικόλαος και Σίντος Γεώργιος) κατέχουν συνολικά 19.398.132 μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου στο 83.30 % των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  14:37 24/07

  Hasbro Inc: Αυξήθηκαν 10,6% οι πωλήσεις τριμήνου

  Η Hasbro Inc, η δεύτερη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία παιχνιδιών, ανακοίνωσε αύξηση 10,6% στα έσοδα τριμήνου, κυρίως εξαιτίας της ζήτησης για τα παιχνίδια Transformers και Nerf.

  10:49 24/07

  Αυξήθηκαν 55% τα κέρδη της Ryanair

  Η Ryanair Holdings ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν 55% στο α΄ τρίμηνο χρήσης, κυρίως λόγω των ισχυρών τιμών των εισιτηρίων, αλλά προειδοποίησε ότι η πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα θα...

  10:42 24/07

  Ζημιές στο α΄ εξάμηνο για την Anglo American Platinum

  Ζημιές εμφάνισε στο α΄ εξάμηνο του 2017 η Anglo American Platinum, η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρεία του πολύτιμου μετάλλου, κυρίως λόγω του ισχυρότερου rand, των απομειώσεων και των χαμηλότερων...