ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:00

Οι εταιρείες Intralot και Amelco ανακοινώνουν την υπογραφή δεσμευτικού Μνημονίου Συνεργασίας για τη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας αξιοποιώντας την πρωτοποριακή πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος της Amelco. Αυτή η κίνηση αναμένεται να αξιοποιήσει ευκαιρίες της αγοράς συνδυάζοντας σε μία ενιαία καινοτόμο λύση την ισχυρή τεχνογνωσία της Intralot, όσον αφορά στα επίγεια τυχερά παιχνίδια, με τις πρωτοποριακές λειτουργίες της πλατφόρμας στοιχηματισμού της Amelco. Η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο μερών αναμένεται να ολοκληρωθεί το Α’ τρίμηνο του 2017.

Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, δήλωσε: "Η συνεργασία μας με την Amelco αποτελεί ορόσημο για την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου προϊόντων αθλητικού στοιχήματος της Intralot και την ικανότητά μας να ενισχύουμε την ηγετική θέση μας στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά αθλητικού στοιχήματος διεθνώς, σε όλα τα κανάλια διανομής. Πιστεύουμε ότι η Amelco είναι ο κατάλληλος συνεργάτης γι’ αυτό το σκοπό". 

Ο κ. Damian Walton, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Amelco, δήλωσε: "Η συμφωνία μας με την Intralot αποτελεί σημαντική αναγνώριση του υψηλού επιπέδου της στοιχηματικής πλατφόρμας μας, αλλά και μία σπουδαία ευκαιρία για εμάς να αποκτήσουμε πρόσβαση στις διεθνείς αγορές μέσω της ευρείας βάσης πελατών κύρους και της τεχνογνωσίας της Intralot. Προσβλέπουμε σε μία στενή συνεργασία με τη διοίκηση και τις τεχνικές ομάδες της Intralot, ώστε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες ανάπτυξης με προϊόντα και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης".

Νωρίτερα, το Capital.gr μετέδωσε:

Στην υπογραφή δεσμευτικού μνημονίου συνεργασίας (MoU) με την Amelco προχώρησε η Intralot.

Η συνεργασία θα συνδυάσει σε μία ενιαία λύση την ισχυρή τεχνογνωσία λιανικών πωλήσεων της Intralot με τις σύγχρονες λειτουργίες της πλατφόρμας στοιχηματισμού της Amelco, η οποία διαθέτει τεχνολογία αιχμής και χρησιμοποιείται σήμερα από πολλούς κορυφαίους operators αθλητικών στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο.

Η Amelco έχει έδρα στο Λονδίνο και μετρά πάνω από μια δεκαετία στην αγορά του αθλητικού στοιχηματισμού, ως τεχνολογικός πάροχος προσφέροντας tailored-made λύσεις για το σύνολο του κλάδου. Με την υπογραφή του MoU ξεκινά η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στο προϊόν αθλητικού στοιχηματισμού της Intralot, τόσο σε επίπεδο B2C όσο και B2B.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Μάρτιο, ο ελληνικός όμιλος απέκτησε το 100% των δικαιωμάτων ψήφου της Entergaming Ltd με έδρα το Άλντερνυ, ενός διοργανωτή online αθλητικών στοιχημάτων με σημαντική βάση δεδομένων παικτών. H Intralot απέκτησε την Entergaming με σκοπό τον εμπλουτισμό της γκάμας προϊόντων που προσφέρει και την επέκταση του πελατολογίου του.

Ν. Χρυσικόπουλος