Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Δεκ-2016 17:09

  Landis+Gyr: Στην Κόρινθο μεταφέρονται οι γραμμές παραγωγής ηλεκτρονικών μετρητών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Landis+Gyr: Στην Κόρινθο μεταφέρονται οι γραμμές παραγωγής ηλεκτρονικών μετρητών

  Μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς των γραμμών παραγωγής ηλεκτρονικών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας από την Ελβετία στην Κόρινθο, η Landis+Gyr μεταφέρει και τις γραμμές παραγωγής των ηλεκτρονικών μετρητών "Tarif Bleu” από την Γαλλία στο εργοστάσιο της Landis+Gyr Α.Ε. στον Ισθμό Κορίνθου.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήδη έχει εγκατασταθεί μία νέα γραμμή παραγωγής στην Κόρινθο και οι μεταφορές αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2017.

  Οι νέοι μετρητές, που θα κατασκευάζονται πλέον στην Κόρινθο, προορίζονται για εξαγωγές στη Γαλλία και σε άλλες γαλλόφωνες αγορές ανά τον κόσμο.

  Η νέα αυτή δραστηριότητα της Landis+Gyr A.E., σύμφωνα με την επιχείρηση, θα προσθέσει περίπου 200.000 ηλεκτρονικούς μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας κατά έτος στο κατασκευαστικό της έργο, συμβάλλοντας στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

  Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2016 ολοκληρώθηκε η μεταφορά στην Κόρινθο του εργοστασίου  παραγωγής ηλεκτρονικών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές από  την έδρα της εταιρείας στο Zug της Ελβετίας, ενισχύοντας σημαντικά το παραγωγικό δυναμικό και τον εξαγωγικό χαρακτήρα της Landis+Gyr Α.Ε.. 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  16:24 26/09

  Παραιτήθηκε ο CEO της Equifax, Richard F. Smith

  Μετά την αποκάλυψη ότι η εταιρεία πιστωτικής εποπτείας υπέστη μια τεράστια παραβίαση δεδομένων που εξέθεσαν τις προσωπικές πληροφορίες 143 εκατ. ανθρώπων στις ΗΠΑ και αλλού.