Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Οκτ-2016 14:56

  Αυξήθηκαν τα κέρδη της US Bancorp

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Αυξήθηκαν τα κέρδη της US Bancorp

  Η US Bancorp ανακοίνωσε ότι τα κέρδη και τα έσοδα αυξήθηκαν στο γ΄ τρίμηνο λόγω της αυξημένης χρηματοδότησης των στεγαστικών δανείων.

  Η τράπεζα κατέγραψε κέρδη 1,5 δισ. δολαρίων έναντι των 1,49 δισ. δολαρίων στην αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους. Σε επίπεδο κερδών ανά μετοχή, τα κέρδη αυξήθηκαν στα 84 από τα 81 σεντς.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν 4,7% στα 5,39 δισ. δολάρια. Οι αναλυτές ανέμεναν 83 σεντς ανά μετοχή και έσοδα 5,3 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με την Thomson Reuters.

  Η αμερικανική τράπεζα ανακοίνωσε ότι τα συνολικά δάνεια αυξήθηκαν 7,6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, καθώς οι μέσες καταθέσεις αυξήθηκαν 10%.

  Και πάλι, το καθαρό περιθώριο τόκων συνέχισε να υποχωρεί, και διαμορφώθηκε στο 2,98% από το 3,02% στο β΄ τρίμηνο και από το 3,04% πέρυσι.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Ροή Ειδήσεων

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  18:31 20/10

  Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στον Καύκασο

  Το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn, που θα είναι τεσσάρων αστέρων θα κατασκευαστεί κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μινεράλνιε Βόντι. Το ξενοδοχείο θα έχει εννέα ορόφους, 150 δωμάτια και συνολική έκταση...

  14:24 19/10

  Ebay: Υποχωρεί η μετοχή μετά τα αποτελέσματα

  Η Ebay Inc ανακοίνωσε υψηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο, αλλά οι μετοχές υποχώρησαν μετά από την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα ετήσια κέρδη, για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

  12:11 19/10

  Αυξήθηκαν 1,2% τα έσοδα της Publicis Groupe στο τρίμηνο

  Η γαλλική Publicis Groupe ανακοίνωσε αύξηση 1,2% στα οργανικά έσοδα γ΄ τριμήνου, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να κατευνάσει τον ευρύ επενδυτικό πανικό που έχει καταλάβει τον διαφημιστικό κλάδο από...

  11:45 19/10

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Philips Lighting

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη γ΄ τριμήνου της Philips Lighting καθώς αυξήθηκαν οι συγκρίσιμες πωλήσεις, προσθέτοντας ότι αναμένει σημαντικές ταμειακές ροές στο δ΄ τρίμηνο.