Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Οκτ-2016 14:20

  Halliburton: Κέρδη έναντι ζημιών για το γ΄ τρίμηνο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κέρδη έναντι ζημιών ανακοίνωσε η Halliburton Co. για το τελευταίο τρίμηνο, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους αναλυτές που περίμεναν η εταιρεία υπηρεσιών στην πετρελαϊκή βιομηχανία να καταγράψει άλλο ένα ζημιογόνο τρίμηνο.

  Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη 6 εκατ. δολ. ή 1 cent ανά μετοχή για το γ΄ τρίμηνο έναντι ζημιών 54 εκατ. δολ. ή 6 cents ανά μετοχή την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 3,833 δισ. δολ. από 5,582 δισ. δολ. ένα χρόνο νωρίτερα.

  Οι αναλυτές σε δημοσκόπηση της FactSet έκαναν λόγο για ζημιές 6 cents ανά μετοχή με έσοδα 3,906 δισ. δολ.

  "Σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, παραμένουμε επιφυλακτικοί για την πορεία της δραστηριότητας το δ΄ τρίμηνο λόγω των αργιών και άλλων εποχικών παραγόντων", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Dave Lesar. "Ωστόσο, δεν αλλάζει η άποψη μας ότι βελτιώνονται οι συνθήκες για την εταιρεία και τους πελάτες μας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Ροή Ειδήσεων

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  18:31 20/10

  Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στον Καύκασο

  Το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn, που θα είναι τεσσάρων αστέρων θα κατασκευαστεί κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μινεράλνιε Βόντι. Το ξενοδοχείο θα έχει εννέα ορόφους, 150 δωμάτια και συνολική έκταση...

  14:24 19/10

  Ebay: Υποχωρεί η μετοχή μετά τα αποτελέσματα

  Η Ebay Inc ανακοίνωσε υψηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο, αλλά οι μετοχές υποχώρησαν μετά από την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα ετήσια κέρδη, για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

  12:11 19/10

  Αυξήθηκαν 1,2% τα έσοδα της Publicis Groupe στο τρίμηνο

  Η γαλλική Publicis Groupe ανακοίνωσε αύξηση 1,2% στα οργανικά έσοδα γ΄ τριμήνου, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να κατευνάσει τον ευρύ επενδυτικό πανικό που έχει καταλάβει τον διαφημιστικό κλάδο από...

  11:45 19/10

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Philips Lighting

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη γ΄ τριμήνου της Philips Lighting καθώς αυξήθηκαν οι συγκρίσιμες πωλήσεις, προσθέτοντας ότι αναμένει σημαντικές ταμειακές ροές στο δ΄ τρίμηνο.