Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Οκτ-2016 14:09

  Καλύτερα των προσδοκιών τα κέρδη της Morgan Stanley

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Καλύτερα των προσδοκιών τα κέρδη της Morgan Stanley

  Η Morgan Stanley ανακοίνωσε ότι τα κέρδη στο τρίμηνο αυξήθηκαν, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες, καθώς η αμερικανική εταιρεία της Wall Street επωφελήθηκε από την ανάκαμψη των συναλλαγών που έχει βοηθήσει τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας.

  Ανακοίνωσε κέρδη 1,6 δισ. δολαρίων ή 81 σεντς ανά μετοχή, έναντι των 1,02 δισ. δολαρίων ή 48 σεντς ανά μετοχή στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 8,91 δισ. δολάρια από τα 7,77 δισ. δολάρια πέρυσι, όταν η υποτονική δραστηριότητα συναλλαγών και οι ζημιές στο χαρτοφυλάκιο private equity στην Ασία, οδήγησαν την Morgan Stanley σε ένα από τα χειρότερα τρίμηνο υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο James Gorman.

  Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters ανέμεναν ότι η Morgan Stanley θα εμφάνιζε κέρδη 63 σεντς ανά μετοχή και έσοδα 8,17 δισ. δολαρίων.

  Η απόδοση ιδίων κεφαλαίων της τράπεζας διαμορφώθηκε στο 8,7% στο γ΄ τρίμηνο, έναντι του 5,6% πριν από ένα χρόνο. Ο Gorman είχε θέσει στόχο το 10% μέχρι το 2017.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  18:31 20/10

  Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στον Καύκασο

  Το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn, που θα είναι τεσσάρων αστέρων θα κατασκευαστεί κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μινεράλνιε Βόντι. Το ξενοδοχείο θα έχει εννέα ορόφους, 150 δωμάτια και συνολική έκταση...

  14:24 19/10

  Ebay: Υποχωρεί η μετοχή μετά τα αποτελέσματα

  Η Ebay Inc ανακοίνωσε υψηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο, αλλά οι μετοχές υποχώρησαν μετά από την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα ετήσια κέρδη, για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

  12:11 19/10

  Αυξήθηκαν 1,2% τα έσοδα της Publicis Groupe στο τρίμηνο

  Η γαλλική Publicis Groupe ανακοίνωσε αύξηση 1,2% στα οργανικά έσοδα γ΄ τριμήνου, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να κατευνάσει τον ευρύ επενδυτικό πανικό που έχει καταλάβει τον διαφημιστικό κλάδο από...

  11:45 19/10

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Philips Lighting

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη γ΄ τριμήνου της Philips Lighting καθώς αυξήθηκαν οι συγκρίσιμες πωλήσεις, προσθέτοντας ότι αναμένει σημαντικές ταμειακές ροές στο δ΄ τρίμηνο.