Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Οκτ-2016 13:20

  Σχέδια για υπηρεσίες quad play από τη Forthnet

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Σχέδια για υπηρεσίες quad play από τη Forthnet

  Την επέκταση των υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας που προσφέρει, με την είσοδό της στις υπηρεσίες quad play (τηλεόραση, κινητό, σταθερή τηλεφωνία και internet) ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Forthnet.

  Πρόθεση της εταιρείας είναι να καταστεί "εικονικός πάροχος" (MVNO) ώστε να προσφέρει και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στους συνδρομητές της. Η κίνηση αυτή σε συνδυασμό με το αποκλειστικό περιεχόμενο που διαθέτει η Nova αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στον τηλεπικοινωνιακό όμιλο, εκτιμούν στην αγορά. Και αυτό διότι θα υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρεται ένα πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, με στόχο να αυξηθούν τα επίπεδα πιστότητας των πελατών της.

  Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης ομολογιακού δανείου και έχοντας ρυθμίσει με πολύ ευνοϊκούς όρους τον δανεισμό της σε μακροπρόθεσμο, κάτι που βελτίωσε αισθητά τον ισολογισμό της.

  Η εταιρεία παραμένει σταθερά και στρατηγικά προσηλωμένη στις συνδυαστικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, μία αγορά που η ίδια δημιούργησε με την εισαγωγή της υπηρεσίας Nova3play, οι οποίες αποτελούν και το βασικό μοχλό αύξησης της διείσδυσης της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

  Διατηρώντας μία προσεχτική εμπορική πολιτική σε συνδυασμό με τη συνεχή βελτιστοποίηση του κοστολογικού της μοντέλου, κατάφερε να βελτιώσει σημαντικούς οικονομικούς δείκτες. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πάνος Παπαδόπουλος, στρατηγική επιλογή και προτεραιότητα για τη διοίκηση της Forthnet είναι η ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών που αλλάζουν την καθημερινότητα των συνδρομητών και η απόκτηση περιεχομένου που πραγματικά ενδιαφέρει τον Έλληνα τηλεθεατή.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Ροή Ειδήσεων

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  18:31 20/10

  Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στον Καύκασο

  Το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn, που θα είναι τεσσάρων αστέρων θα κατασκευαστεί κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μινεράλνιε Βόντι. Το ξενοδοχείο θα έχει εννέα ορόφους, 150 δωμάτια και συνολική έκταση...

  14:24 19/10

  Ebay: Υποχωρεί η μετοχή μετά τα αποτελέσματα

  Η Ebay Inc ανακοίνωσε υψηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο, αλλά οι μετοχές υποχώρησαν μετά από την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα ετήσια κέρδη, για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

  12:11 19/10

  Αυξήθηκαν 1,2% τα έσοδα της Publicis Groupe στο τρίμηνο

  Η γαλλική Publicis Groupe ανακοίνωσε αύξηση 1,2% στα οργανικά έσοδα γ΄ τριμήνου, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να κατευνάσει τον ευρύ επενδυτικό πανικό που έχει καταλάβει τον διαφημιστικό κλάδο από...

  11:45 19/10

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Philips Lighting

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη γ΄ τριμήνου της Philips Lighting καθώς αυξήθηκαν οι συγκρίσιμες πωλήσεις, προσθέτοντας ότι αναμένει σημαντικές ταμειακές ροές στο δ΄ τρίμηνο.