Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Οκτ-2016 11:49

  Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη της Akzo Nobel

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία χρωμάτων και ειδικών χημικών Akzo Nobel NV, ανακοίνωσε αύξηση 1% στα προσαρμοσμένα κέρδη προ τόκων και φόρων, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των αναλυτών, και επαναδιατύπωσε ότι το περιβάλλον της αγοράς παραμένει αβέβαιο με δύσκολες συνθήκες σε διάφορες χώρες και τομείς.

  Η ολλανδική εταιρεία ανακοίνωσε πως η αύξηση κερδών οφειλόταν κυρίως στις πρωτοβουλίες βελτίωσης και στο χαμηλότερο κόστος, αν και αυτά αντισταθμίστηκαν από τις δυσμενείς συναλλαγματικές επιπτώσεις, που αναμένεται να συνεχιστούν.

  Για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου, η Akzo Nobel ανακοίνωσε ότι τα προσαρμοσμένα προ φόρων και τόκων κέρδη αυξήθηκαν στα 442 εκατ. ευρώ από τα 436 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο. Τα έσοδα υποχώρησαν στα 3,6 δισ. ευρώ από τα 3,76 δισ. ευρώ.

  Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 433,4 εκατ. ευρώ και 3,64 δισ. ευρώ αντιστοίχως. Τα καθαρά κέρδη ήταν αμετάβλητα στα 285 εκατ. ευρώ. Το δ.σ. ανακοίνωσε μέρισμα 0,37 ευρώ ανά μετοχή, υψηλότερα 6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  18:31 20/10

  Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στον Καύκασο

  Το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn, που θα είναι τεσσάρων αστέρων θα κατασκευαστεί κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μινεράλνιε Βόντι. Το ξενοδοχείο θα έχει εννέα ορόφους, 150 δωμάτια και συνολική έκταση...

  14:24 19/10

  Ebay: Υποχωρεί η μετοχή μετά τα αποτελέσματα

  Η Ebay Inc ανακοίνωσε υψηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο, αλλά οι μετοχές υποχώρησαν μετά από την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα ετήσια κέρδη, για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

  12:11 19/10

  Αυξήθηκαν 1,2% τα έσοδα της Publicis Groupe στο τρίμηνο

  Η γαλλική Publicis Groupe ανακοίνωσε αύξηση 1,2% στα οργανικά έσοδα γ΄ τριμήνου, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να κατευνάσει τον ευρύ επενδυτικό πανικό που έχει καταλάβει τον διαφημιστικό κλάδο από...

  11:45 19/10

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Philips Lighting

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη γ΄ τριμήνου της Philips Lighting καθώς αυξήθηκαν οι συγκρίσιμες πωλήσεις, προσθέτοντας ότι αναμένει σημαντικές ταμειακές ροές στο δ΄ τρίμηνο.