Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Οκτ-2016 10:39

  Metro AG: Μειώθηκαν ελαφρώς οι πωλήσεις στο τρίμηνο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Metro AG: Μειώθηκαν ελαφρώς οι πωλήσεις στο τρίμηνο

  Η Metro AG ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις μειώθηκαν ελαφρώς στο δ΄ τρίμηνο εξαιτίας νομισματικών επιδράσεων, αλλά ο όμιλος επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις του για το έτος και δήλωσε πως τα σχέδια διαχωρισμού της είναι σε καλό δρόμο.

  Οι πωλήσεις δ΄ τριμήνου μειώθηκαν 0,5% στα 14,2 δισ. ευρώ, οριακά χαμηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών για 14,3 δισ. ευρώ. Οι πωλήσεις στο σύνολο της χρήσης μειώθηκαν 1,4% στα 58,4 δισ. ευρώ από τα 59,2 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο.

  "Έχουμε πετύχει τον στόχο των πωλήσεων σε ένα δύσξολο περιβάλλον της αγοράς και σε αυτή την βάση, επιβεβαιώνουμε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη προ φόρων και τόκων προ εκτάκτων", δήλωσε ο πρόεδρος του δ.σ., Olaf Koch.

  Οι προετοιμασίες για τον διαχωρισμό του ομίλου σε οντότητα χονδρικής και τροφίμων και μια άλλη εταιρεία καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων, είναι σε καλό δρόμο, πρόσθεσε.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  18:31 20/10

  Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στον Καύκασο

  Το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn, που θα είναι τεσσάρων αστέρων θα κατασκευαστεί κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μινεράλνιε Βόντι. Το ξενοδοχείο θα έχει εννέα ορόφους, 150 δωμάτια και συνολική έκταση...

  14:24 19/10

  Ebay: Υποχωρεί η μετοχή μετά τα αποτελέσματα

  Η Ebay Inc ανακοίνωσε υψηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο, αλλά οι μετοχές υποχώρησαν μετά από την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα ετήσια κέρδη, για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

  12:11 19/10

  Αυξήθηκαν 1,2% τα έσοδα της Publicis Groupe στο τρίμηνο

  Η γαλλική Publicis Groupe ανακοίνωσε αύξηση 1,2% στα οργανικά έσοδα γ΄ τριμήνου, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να κατευνάσει τον ευρύ επενδυτικό πανικό που έχει καταλάβει τον διαφημιστικό κλάδο από...

  11:45 19/10

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Philips Lighting

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη γ΄ τριμήνου της Philips Lighting καθώς αυξήθηκαν οι συγκρίσιμες πωλήσεις, προσθέτοντας ότι αναμένει σημαντικές ταμειακές ροές στο δ΄ τρίμηνο.