Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Οκτ-2016 10:11

  Handelsbanken: Αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη στο γ΄ τρίμηνο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Handelsbanken: Αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη στο γ΄ τρίμηνο

  Η Svenska Handelsbanken AB, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Σουηδίας, ανακοίνωσε αύξηση των καθαρών κερδών γ΄ τριμήνου καθώς η τράπεζα συνεχίζει να επωφελείται από την ισχυρή εγχώρια οικονομία.

  Τα καθαρά κέρδη της τράπεζας αυξήθηκαν στις 4,56 σουηδικές κορόνες (515 εκατ. δολάρια) στο τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, έναντι των 3,76 δισ. κορόνων πριν από ένα χρόνο, έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών για 4,4 δισ. κορόνες.

  Η τράπεζα ανακοίνωσε ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους στο γ΄ τρίμηνο διαμορφώθηκαν στις 7,04 δισ. κορόνες, έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών για 6,91 δισ. κορόνες.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  18:31 20/10

  Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στον Καύκασο

  Το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn, που θα είναι τεσσάρων αστέρων θα κατασκευαστεί κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μινεράλνιε Βόντι. Το ξενοδοχείο θα έχει εννέα ορόφους, 150 δωμάτια και συνολική έκταση...

  14:24 19/10

  Ebay: Υποχωρεί η μετοχή μετά τα αποτελέσματα

  Η Ebay Inc ανακοίνωσε υψηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο, αλλά οι μετοχές υποχώρησαν μετά από την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα ετήσια κέρδη, για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

  12:11 19/10

  Αυξήθηκαν 1,2% τα έσοδα της Publicis Groupe στο τρίμηνο

  Η γαλλική Publicis Groupe ανακοίνωσε αύξηση 1,2% στα οργανικά έσοδα γ΄ τριμήνου, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να κατευνάσει τον ευρύ επενδυτικό πανικό που έχει καταλάβει τον διαφημιστικό κλάδο από...

  11:45 19/10

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Philips Lighting

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη γ΄ τριμήνου της Philips Lighting καθώς αυξήθηκαν οι συγκρίσιμες πωλήσεις, προσθέτοντας ότι αναμένει σημαντικές ταμειακές ροές στο δ΄ τρίμηνο.