Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 13-Σεπ-2018 20:27

  Με την επιτροπή διερεύνησης δασικών πυρκαγιών συναντήθηκε ο Τζανακόπουλος

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Με την επιτροπή διερεύνησης δασικών πυρκαγιών συναντήθηκε ο Τζανακόπουλος

  Με την Επιτροπή για τη διερεύνηση και ανάλυση των δασικών πυρκαγιών συναντήθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος .

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως  η Απόφαση του Πρωθυπουργού για τη σύσταση Ανεξάρτητης  Επιτροπής, υπό τον καθηγητή Johann Georg Goldammer, για τη διερεύνηση και ανάλυση του προβλήματος των δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα. 

  Η Επιτροπή συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Δ. Τζανακόπουλο και παρουσίασε τον τρόπο εργασίας και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου της.  

  Ο καθηγητής Goldammer σύστησε στον κ.Τζανακόπουλο τα μέλη της επιτροπής, υπογράμμισε τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της και τον ενημέρωσε ότι οι εργασίες της επιτροπής θα στηριχθούν στην ανάλυση δεδομένων που αφορούν την διαχρονική εξέλιξη του προβλήματος των δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα και στη διεθνή επιστημονική γνώση και εμπειρία. 

  Επιπλέον, η Επιτροπή θα συνεργαστεί με ειδικούς επιστήμονες και εκπροσώπους επιχειρησιακών φορέων και υπηρεσιών που έχουν σχέση με το αντικείμενο της διαχείρισης των πυρκαγιών, ώστε να καταγράψει τις απόψεις και να μελετήσει τις προτάσεις τους. Τα αποτελέσματα θα συμπεριληφθούν σε έκθεση η οποία θα συζητηθεί σε συνάντηση στρογγυλής τραπέζης με τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να αξιολογηθούν και να οριστικοποιηθούν οι τελικές προτάσεις που θα κατατεθούν στο τέλος Δεκεμβρίου του 2018 στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων