Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Σεπ-2018 18:33

  Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Δήμου Παγγαίου για την εκμετάλλευση ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Δήμου Παγγαίου για την εκμετάλλευση ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων

  Υπεγράφη σήμερα στο δημαρχείο Παγγαίου πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του τοπικού Δήμου και του Υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή. Το πρωτόκολλο υπέγραψαν ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, και ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

  Ο ΥΠΕΘΑ κατά την ομιλία του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για περιουσία του Υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας αλλά των Ταμείων των στρατιωτικών και πως τα χρήματα που θα προέλθουν από την εκμετάλλευση των ακίνητης περιουσίας, θα πηγαίνουν προς όφελος του προσωπικού. Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος τόνισε ότι: "Με αυτά τα χρήματα πρώτος σκοπός είναι να δημιουργήσουμε οικίες για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους ΕΠΟΠ, που θα έχουν την δυνατότητα, με τη μετάθεσή τους, να έχουν ένα σπίτι, χωρίς να ξοδεύουν πολλές φορές ακόμα και το 80% του μισθού τους, ιδίως όσον αφορά τους υπαξιωματικούς".

  Ο κ. Καμμένος δήλωσε ακόμα πως εξετάζονται και άλλοι χώροι στην περιοχή που μπορούν να γίνουν πεδία άθλησης ή να βοηθήσουν τον τουρισμό, καθώς και η δυνατότητα συνεργασίας με την Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) για την δημιουργία μονοπατιών στα βουνά του Παγγαίου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων