Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 31-Αυγ-2018 17:09

  ΕΚΠΑ: Προκήρυξη νέων θέσεων MBA

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  ΕΚΠΑ: Προκήρυξη νέων θέσεων MBA

  Νέες θέσεις προκηρύχθηκαν για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, για φοιτητές και φοιτήτριες στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων (University of Athens MBA - UoA MBA).

  Σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Αντικείμενο του συγκεκριμένου μάστερ είναι η εκπαίδευση επιστημόνων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών από επιστημονικής πλευράς, ενώ, στοχεύει στην ανάπτυξη της κουλτούρας και δεξιοτήτων που απαιτούνται για να εξελιχθούν οι απόφοιτοι σε ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων και των οργανισμών. 

  ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΕΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

  Αναπτύσσοντας στρατηγική σκέψη και κριτικό πνεύμα, το MBA πρόγραμμα του ΕΚΠΑ στοχεύει στο να δημιουργήσει μια νέα γενιά διευθυντικών στελεχών, ικανών να αναλύουν τις εταιρικές προκλήσεις και ευκαιρίες και συγχρόνως να διαμορφώνουν και να υλοποιούν καινοτόμες και αποτελεσματικές επιχειρηματικές πολιτικές και στρατηγικές σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

  ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

  Το ΠΜΣ "Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων" προσφέρει τρεις ειδικεύσεις και δέχεται μέχρι 90 άτομα ανά ειδίκευση:

  Διοικητική Επιχειρήσεων και Τραπεζών (www.mba-ba.econ.uoa.gr)
  Λογιστική (www.mba-accounting.econ.uoa.gr)
  Οικονομικά της Υγείας και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (www.mba-health.econ.uoa.gr)


  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

  Όπως ανακοίνωσε το ΕΚΠΑ η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη "Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων" λήγει την 20η Σεπτεμβρίου 2018, ενώ η απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) απαιτεί την επιτυχή παρακολούθηση δέκα έξι μαθημάτων και την εκπόνηση Διπλωματικής Εργασίας.

  Οι ολοκληρωμένες υποψηφιότητες βάσει των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα ενταχθούν σε διαδικασία προεπιλογής πριν την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.

  Οι υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα http://www.mba.econ.uoa.gr/aitiseis/aitisi-eggrafis/

  Αναλυτικές πληροφορίες παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ:  http://www.mba.econ.uoa.gr/
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων