Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Αυγ-2018 08:30

  Διευκρινίσεις από τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό για τις προσλήψεις

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Διευκρινίσεις από τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό για τις προσλήψεις

  Σε διευκρινίσεις προχωρά ο Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων για τις προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού που ανακοίνωσε.

  Όπως αναφέρει ο Οργανισμός σε σχετική ανακοίνωση, "ο όρος 'διαστημική αποστολή', ο οποίος είναι μετάφραση του Αγγλικού διεθνούς όρου 'Space Mission',  αναφέρεται σε οποιοδήποτε διαστημικό πρόγραμμα ή/και έργο το οποίο περιλαμβάνει, σχεδιασμό ή/και κατασκευή ή/και εκτόξευση ή/και έλεγχο ή/και λειτουργία διαστημικού αντικειμένου ή άλλου τεχνητού σώματος στο εξω-ατμοσφαιρικό διάστημα.

  Περιλαμβάνει δε όλες τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες για την προετοιμασία των παραπάνω (πχ μελέτες , νομικές διαδικασίες, αρχικοί σχεδιασμοί κοκ).

  Ο ΕΛΔΟ, προκειμένου να ανταποκριθεί στο έπακρον στην αποστολή που έχει καθοριστεί από τον ιδρυτικό Νόμο, έχει προβεί στην ανακοίνωση 10 εξειδικευμένων θέσεων, μέσω της οποίας αναζητεί να προσλάβει, με ανάθεση έργου περιορισμένης διάρκειας, επιστήμονες με αποδεδειγμένη και επαρκή επιχειρησιακή εμπειρία, η οποία αξιολογείται με 10% επί του συνόλου (100 μόρια συνολικά)", καταλήγει η ανακοίνωση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων