Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 06-Ιουλ-2018 11:51

  Νέο Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Νέο Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος

  Mε τη συμπλήρωση δύο χρονών από την ίδρυση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ) και την ολοκλήρωση της θητείας του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ), η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑΣΕ ανέδειξε τα μέλη του νέου ΔΣ, το οποίο,πρόσφατα, συγκροτήθηκε σε σώμα. 

  Η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως ακολούθως: 

  Ευάγγελος Τσεκρέκος, Πρόεδρος
  Βασιλική Μοιράγια, A’ Αντιπρόεδρος
  Αυγή Οικονομίδου, B’ Αντιπρόεδρος
  Παύλος Χασιώτης, Γραμματέας
  Δημήτρης Μπιζάνος, Ταμίας
  Αντώνης Δραμυτινός, Μέλος
  Μαρία Σαράντη, Μέλος

  Ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ευάγγελος Τσεκρέκος, δήλωσε σχετικά: "Με την ευκαιρία της συγκρότησης σε σώμα του νέου ΔΣ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα αποχωρήσαντα μέλη για την προσφορά τους στο Σύνδεσμο και να καλωσορίσω τα νέα μέλη.

  Κατά τα δύο πρώτα έτη από τη σύσταση του ΣΕΚΑΣΕ, τέθηκαν οι βάσεις για τη λειτουργία του και ανελήφθησαν ουσιαστικές δράσεις, μέσα από τις οποίες ο Σύνδεσμος έγινε ευρύτερα γνωστός, πολλαπλασίασε τα μέλη του και πέτυχε να απολαμβάνει,ήδη,το σεβασμό και την αναγνώριση θεσμικών και επαγγελματικών φορέων. 

  Κατά την επόμενη διετία, το ΔΣ του ΣΕΚΑΣΕ σκοπεύει να επικεντρωθεί στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόλου του Συνδέσμου σε θεσμικές και άλλες διαδικασίες, συμβάλλοντας με την παροχή της πολύτιμης τεχνογνωσίας των μελών του σε θέματα εφαρμογής του εκάστοτε κανονιστικού πλαισίου, αλλά και των διεθνών βέλτιστων πρακτικών που αφορούν σε ζητήματα δεοντολογίας και ακεραιότητας. 

  Παράλληλα, σχεδιάζει να ενισχύσει τις υπηρεσίες προς τα μέλη του, με έμφαση στην ενημέρωση, στη συνεργασία με διεθνείς επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς φορείς και στην προβολή απόψεων και προτάσεων μέσα από εκδοτικές ή και άλλες πρωτοβουλίες που ο Σύνδεσμος αναπτύσσει ή στις οποίες συμμετέχει.

  Ως ΣΕΚΑΣΕ, θεωρούμε ότι οι καθημερινές εξελίξεις σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο αναδεικνύουν τη σημασία της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, όχι ως μίας υποχρέωσης των οργανισμών που προκύπτει από το νομικό πλαίσιο, αλλά ως ουσιαστικής λειτουργικής μονάδας, η οποία προστατεύει, προλαμβάνει, προσδίδει αξία και αξιοπιστία στον οργανισμό και απαραιτήτως, πλέον, συμμετέχει στη χάραξη της στρατηγικής".

  Σημειώνεται, ότι ο Σύνδεσμος, στο πλαίσιο της ανάδειξης του ρόλου της Κανονιστικής Συμμόρφωσής στην επιχειρηματική λειτουργία, διοργανώνει σε συνεργασία με την Palladian το 1ο Συνέδριο Compliance με τίτλο: "Η Κανονιστική Συμμόρφωση:Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα στη Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα".Toσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο N.J.V.AthensPlaza.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, πατήστε ΕΔΩ.


   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων