Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Ιουν-2018 22:34

  Το μεσοπρόθεσμο για θέματα καθημερινότητας του πολίτη

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τις δράσεις, υπό την εποπτεία και αρμοδιότητα του Υπουργού Επικρατείας αρμόδιου για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη, περιγράφει το πολυνομοσχέδιο "για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων - Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022".

  Συγκεκριμένα, αναφέρεται στη:

  -Λειτουργία της ομάδας για θέματα καθημερινότητας, που αναλαμβάνει τη στήριξη των πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τα οποία σχετίζονται με την οργανωτική και διοικητική αποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησης και ζητούν βοήθεια ώστε αυτά να επιλυθούν. Επίσης αυτή η ομάδα αναλαμβάνει τη συγκέντρωση και αξιολόγηση θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, συντονίζει και παρακολουθεί δράσεις για την επίλυσή τους, προτείνει και προωθεί ανάληψη κυβερνητικών πρωτοβουλιών σε θέματα ποιότητας ζωής, καθώς και στη

  -Σύσταση και λειτουργία, με συνεποπτεία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, της εταιρείας ειδικού σκοπού ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε., υπό τη µορφή ανώνυµης εταιρείας του Δημοσίου, με σκοπό να επιτευχθεί συντονισμένα και κατά προτεραιότητα η ταχύρρυθμη υλοποίηση αναπλάσεων στην πόλη της Αθήνας και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των υπό ανάπλαση περιοχών, την τόνωση της κοινωνικής συνοχής και την οικονομική τους ανάπτυξη. Ο αρχικός σχεδιασμός προβλέπει την ανάπλαση των "Προσφυγικών" της Λ. Αλεξάνδρας και το Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων