Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Ιουν-2018 20:17

  Έκτακτη γ.σ. των εργαζομένων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 8/6

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Έκτακτη γ.σ. των εργαζομένων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 8/6

  Της Νένας Μαλλιάρα

  Συνεχίζουν και αύριο την προειδοποιητική 48ωρη απεργία τους οι εργαζόμενοι στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Σήμερα, αν και είχε κανονιστεί συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπ. Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου προκειμένου να τεθούν διά ζώσης τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, ο Διευθυντής απουσίαζε χωρίς να έχει ακυρωθεί η προγραμματισμένη συνάντηση. Οι εργαζόμενοι της Ε.Κ.  ζήτησαν συνάντηση με τον Υπουργό, αλλά αυτή δεν κατέστη δυνατή λόγω του πιεσμένου προγράμματός του. 

  Κατόπιν αυτού, οι εργαζόμενοι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς μετέβησαν στο Μαξίμου όπου κατάφεραν να επιδώσουν την προκήρυξη της απεργίας τους στην Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού, λαμβάνοντας την υπόσχεση ότι πολύ σύντομα θα έχουν συνάντηση με το αρμόδιο Υπουργείο. 

  Οι εργαζόμενοι της Ε.Κ. συνεχίζουν και αύριο την απεργία τους, ενώ την Παρασκευή στις 10 το πρωί θα πραγματοποιήσουν έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν τις περαιτέρω ενέργειές τους.

  Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη της απεργιακής κινητοποίησης,  την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κοινοποίησε ηλεκτρονικά στο γραφείο του Υπ. Οικονομικών, οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι παρά το γεγονός της αλματώδους αύξησης των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στο πλαίσιο των απαιτήσεων τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της εθνικής νομοθεσίας, σε συνδυασμό με την παρατηρούμενη αποχώρηση του προσωπικού της, που οφείλεται στην συνολική υποβάθμισή της, "ο Υπουργός Οικονομικών αρνείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που εν τέλει αποτελούν προβλήματα της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και της επιδιωκόμενης ανάπτυξης". 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων