Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 18-Μαϊ-2018 10:37

  Προχωράει ο διαγωνισμός για τη Μαρίνα Χίου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Προχωράει ο διαγωνισμός για τη Μαρίνα Χίου

  Ακόμη πιο κοντά στη φάση της υποβολής δεσμευτικών προσφορών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Χίου. 

  Τα τρία ενδιαφερόμενα επενδυτικά σχήματα απέκτησαν χθες πρόσβαση στο VDR, την ψηφιακή τράπεζα δεδομένων, όπου έχουν αναρτηθεί όλα τα στοιχεία και οι απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τη παραχώρηση. Μεταξύ των κειμένων που θα μελετήσουν οι υποψήφιοι παραχωρησιούχοι είναι η πρόσκληση υποβολής δεσμευτικών προσφορών, το κείμενο της σύμβασης παραχώρησης και άλλα σχετικά έγγραφα.

  Υπενθυμίζεται ότι τα τρία επενδυτικά σχήματα που έχουν προεπιλεγεί και μπορούν να υποβάλλουν δεσμευτικές προσφορές είναι τα:

  1. AVLUM ENTERPRISES COMPANY LIMITED - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ Δ. ΤΕΦΑΣ ΝΑΥΠΗΓΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε - ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε. ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

  2. PAN BROTHERS ASSOCIATES, INC.

  3. ΚΑΣΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ KAI ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  Η μαρίνα Χίου βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα των ανατολικών ακτών της Χίου, σε απόσταση 2,5 χλμ από το κέντρο της πόλης της Χίου και από τον κεντρικό λιμένα, όπως και σε απόσταση περίπου 6χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού.

  Η θαλάσσια ζώνη της μαρίνας Χίου, επιφάνειας περίπου 80.000 τ.μ., περιλαμβάνει λιμενολεκάνη συνολικής επιφάνειας περί των 28.000τ.μ. Η χερσαία ζώνη της μαρίνας Χίου, επιφάνειας περίπου 35.000 τ.μ., έχει διαμορφωθεί κατά κύριο λόγο με επιχώσεις θαλασσίου χώρου.

  Η παραχώρηση δίνει τη δυνατότητα μέσω περιορισμένης κλίμακας παρεμβάσεων να βελτιωθεί σημαντικά η δυναμικότητα της μαρίνας, εξυπηρετώντας τουλάχιστον 170 σκάφη αναψυχής διαφόρων κατηγοριών, μήκους έως 25 μ., Η μαρίνα έχει το δυναμικό για την ανάπτυξη όλων των αναγκαίων για την λειτουργία της χερσαίων υποδομών, συμπεριλαμβανομένης της χερσαίας απόθεσης σκαφών, καθώς επίσης και άλλων χρήσεων αναψυχής και τουρισμού.

  Οι δεσμευτικές προσφορές για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Χίου για τουλάχιστον 35 χρόνια, θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 16 Ιουλίου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων