Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 12-Μαϊ-2018 11:56

  Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου

  Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω του αγώνα δρόμου που διεξάγεται από το Γ΄ Σώμα Στρατού με την επωνυμία "1η Ημέρα Αγωνιστικής Πορείας "ΤΡΟΠΑΙΟ Α΄ Π.Π. - 100 Χρόνια"", προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Η εκκίνηση για τους δρομείς, δόθηκε νωρίς το πρωί από την οδό Λαγκαδά, και ο τερματισμός, θα είναι στη Δημοτική Ενότητα Προχώματος του Δήμου Χαλκηδόνας. 

  Στο πλαίσιο αυτό και με βάση την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης από τις 06.30΄ σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια της πορείας, που αναμένεται να λήξει στις 14.30, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω: 

  Στην οδό Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου πόλης), από την συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι την συμβολή της με την οδό Ακριτών, στην οδό Ακριτών (ρεύμα πορείας προς την οδό 28ης Οκτωβρίου) από την συμβολή της με την οδό Λαγκαδά μέχρι την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (ρεύμα πορείας προς την Λεωφ. Δενδροποτάμου) από την συμβολή της με την οδό Ακριτών μέχρι την συμβολή της με την Λεωφ. Δενδροποτάμου, στην Λεωφ. Δενδροποτάμου (ρεύμα πορείας προς την οδό Μπιζανίου) από την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου, στην οδό Μπιζανίου (ρεύμα πορείας προς την οδό Αγαμέμνονος) από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Δενδροποτάμου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγαμέμνονος, στην οδό Αγαμέμνονος (καθ' όλο το πλάτος αυτής) από τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου, στην οδό Μοναστηρίου (ρεύμα εξόδου πόλης) από τη συμβολή της με την οδό Αγαμέμνονος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Π.Ε.Ο. (65) Θεσ/νίκης - Κιλκίς, στην Π.Ε.Ο. (65) Θεσ/νίκης - Κιλκίς (καθ' όλο το πλάτος αυτής) από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου μέχρι το ύψος της Δ.Ε. Πενταλόφου, στις ανώνυμες αγροτικές οδούς μεταξύ της Δ.Ε. Πενταλόφου και της Δ.Ε. Βαθυλάκκου, Π.Ε.Ο.(1) Ευζώνων (ρεύμα πορείας προς τη Δ.Ε. Προχώματος) από τη Δ.Ε. Βαθυλάκκου έως τη Δ.Ε. Προχώματος. 

  Περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων