Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 09-Μαϊ-2018 18:11

  Έλλειψη προετοιμασίας για τον ενιαίο κανονισμό παροχών στον ΟΠΕΚΑ καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Έλλειψη προετοιμασίας για τον ενιαίο κανονισμό παροχών στον ΟΠΕΚΑ καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

  Για απουσία, αλλά και  έλλειψη κάθε προετοιμασίας για τη δημιουργία Ενιαίου Κανονισμού Παροχών καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπ. Εργασίας και τη διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης  ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στον τέως ΟΓΑ.

  Αυτό επιτρέπει την εμβαλωματική αντιμετώπιση κάθε νέας πολιτικής και τη μετατροπή του Οργανισμού σε πρόθυμο "μαγαζάκι" της εκάστοτε κυβέρνησης και των μικροπολιτικών σχεδιασμών της, επισημαίνει ο ίδιος σύλλογος.

  Παράλληλα, τονίζει τη συρρίκνωση του Οργανισμού, παρά την ανάληψη νέων καθηκόντων, με καταργήσεις και συγχωνεύσεις οργανικών μονάδων που προϋπήρχαν, καταδεικνύοντας τη συστοίχιση στην ιδέα του "μικρού και επιτελικού κράτους", προς ικανοποίηση των έξωθεν επιταγών και χωρίς το ελάχιστο ενδιαφέρον για την παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών στους πολίτες, όπως μαρτυρεί και η κατάργηση των Ανταποκριτών του πρώην ΟΓΑ χωρίς προηγούμενη πρόβλεψη ομαλής διαδικασίας ανάληψης των σχετικών αρμοδιοτήτων από τα Κέντρα Κοινότητας, η διασύνδεση με τα οποία ακόμη σχεδιάζεται. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων