Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 03-Μαϊ-2018 19:16

  Νέος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων των ΕΛΠΕ ιδρυτικό μέλος της "Ενότητας"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην εκλογή του ιδρυτικού μέλους της "Ενότητας" Παναγιώτη Οφθαλμίδη στην θέση του προέδρου του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων των Ελληνικών Πετρελαίων, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η παράταξη όπου υπογραμμίζει ότι οι δυνάμεις της ‘‘Ενότητας"  σε κάθε εκλογική διαδικασία εδραιώνουν την παρουσία τους και διευρύνουν την παρέμβαση τους σε όλους τους εργασιακούς χώρους.

  Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στις αρχαιρεσίες των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Οφθαλμίδη (ιδρυτικό μέλος της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’, μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ) αναδείχθηκε πρώτη δύναμη εκλέγοντας 6 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου,  11 μέλη στο Γενικό Συμβούλιο και 12 μέλη στην ομοσπονδία (ΠΟΕ).

  Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση "Για μία ακόμη φορά οι δυνάμεις της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ δίνουν το  μήνυμα της αλλαγής που συντελείται στο συνδικαλιστικό κίνημα με την επικράτηση μιας άλλης συνδικαλιστικής αντίληψης και πρακτικής που βασίζεται στα υπαρκτά σωματεία με πραγματικά μέλη και  όχι σε ταμπέλες, "μαϊμού" σωματεία και συνταξιούχους που μεταμφιέζονται σε εργαζόμενους. Η σύγκρουση με το παλαιό συνδικαλιστικό κατεστημένο θα είναι σκληρή.

  Είναι η ώρα της ανασυγκρότησης και αλλαγής του συνδικαλιστικού μοντέλου εκπροσώπησης που δημιούργησε έναν γίγαντα με γυάλινα πόδια.

  Το Γενικό Συμβούλιο της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ συγχαίρει τον Παναγιώτη Οφθαλμίδη και τα στελέχη του και του εύχεται να έχει μια δημιουργική δράση στα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως Πρόεδρος των Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ)"

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων