Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Απρ-2018 14:07

  Αναδίπλωση από το ΣτΕ: Θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή η δίκη για τις τηλεοπτικές άδειες

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Αναδίπλωση από το ΣτΕ: Θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή η δίκη για τις τηλεοπτικές άδειες

  Του Παναγιώτη Στάθη 

  Αναδιπλώθηκε το Συμβούλιο Επικρατείας μετά τις αντιδράσεις για τη χορήγηση της δεύτερης αναβολής στη συζήτηση των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών για το θέμα της αδειοδοτησής τους και με ανακοίνωσή του αναφέρει πως τελικώς οι υποθέσεις θα εκδικαστούν κανονικά στις 4 Μαΐου: "Ενόψει των διαβιβασθέντων από τη διοίκηση στοιχείων και στη συνέχεια της αρχικώς χορηγηθείσης αναβολής, καθώς επίσης ότι είναι άδηλος ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας αδειοδότησης με την έκδοση σχετικών πράξεων του Ε.Σ.Ρ., εκρίθη ότι οι υποθέσεις μπορούν, τελικά, να εισαχθούν προς συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ".

  Είχε προηγηθεί δήλωση του υπουργού  Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, στο ραδιόφωνο 24/7, στην οποία ανέφερε ότι "η ιστορία αυτή έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, και δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η νέα αναβολή. Οφείλει ο καθένας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων" συνέχισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, "οι διαρκείς αναβολές προκαλούν τη λογική, δεν μπορεί να αναβληθεί στο διηνεκές η απόφαση" υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι αναμένει ποια ημερομηνία θα θέσει το ΣτΕ για τη συζήτηση των προσφυγών. "Οι πολίτες κρίνουν και καταλαβαίνουν και δυστυχώς κάποιοι δεν κάνουν όσα θα έπρεπε να κάνουν για να προστατέψουν την αξιοπιστία του δικαστηρίου". 

  Υπενθυμίζεται πως το πρωί είχε χορηγηθεί δεύτερη αναβολή για την προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 συζήτηση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Εναντίον της διαδικασίας έχουν προσφύγει τόσο οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, όσο και η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ). 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων