Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Απρ-2018 14:11

  Αρχίζει o β΄ κύκλος κινητικότητας στο Δημόσιο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Αρχίζει o β΄ κύκλος κινητικότητας στο Δημόσιο

  Του Δημήτρη Κατσαγάνη 

  Αρχίζει σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου ο δεύτερος κύκλος κινητικότητας στη δημόσια διοίκηση για το 2018, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά και των ΟΤΑ που έχουν ψηφιοποιήσει τα οργανογράμματά τους, σύμφωνα με ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ, Localit.gr.

  Οι νέες θέσεις για μετατάξεις και αποσπάσεις θα είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση, μέσω της διαδικτυακής ιστοσελίδας της Απογραφής (www.apografi.gov.gr), εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αξιοκρατία και τη διαφάνεια της διαδικασίας.

  Τα αιτήματα των φορέων για προσωπικό, τα οποία επεξεργάστηκε η Εθνική Επιτροπή Κινητικότητας, βρίσκονται σε τελικό στάδιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι προς κάλυψη θέσεις αναμένεται να αυξηθούν κατά 37,5% συγκριτικά με τον πρώτο κύκλο.

  Οι θέσεις για μετατάξεις υπολογίζονται σε περίπου 800, ενώ για αποσπάσεις σε περισσότερες από 300 θέσεις. Στον πρώτο κύκλο οι διαθέσιμες θέσεις ήταν 801, ενώ το ενδιαφέρον των υποψηφίων συγκέντρωσαν 721 θέσεις.

  Σε ό,τι αφορά στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αναμένεται  έως το πρώτο δεκαπενθήμερο Μαΐου να υποβληθούν οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους. Μέχρι τον Ιούνιο να αξιολογηθούν οι αιτήσεις και μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου να αξιολογηθούν οι αιτήσεις.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων