Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Μαρ-2018 19:57

  Εξοικονομώ κατ' οίκον: Περίπου 30.000 νοικοκυριά έχουν οριστικοποιήσει την αίτηση υπαγωγής

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Εξοικονομώ κατ' οίκον: Περίπου 30.000 νοικοκυριά έχουν οριστικοποιήσει την αίτηση υπαγωγής

  Περίπου 30.000 νοικοκυριά έχουν οριστικοποιήσει την αίτηση υπαγωγής στο "Εξοικονομώ κατ' οίκων ΙΙ", καθώς συμπληρώνεται η δεύτερη εβδομάδα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα.

  Επίσης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, περί τους 12.000 ενδιαφερόμενους έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα και συμπληρώνουν την αίτηση. 

  Το υπουργείο διευκρινίζει πως το Σαββατοκύριακο οι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης, ενώ εφικτή θα είναι και η εγγραφή νέων χρηστών για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και Ιονίου.

  Από τη Δευτέρα θα απενεργοποιηθεί η πρόσβαση των μέχρι σήμερα εγγεγραμμένων και θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγγραφής για τις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου.

  Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα είναι προσβάσιμη από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

  Μιλώντας, στα Χανιά, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, διαβεβαίωσε ότι ήδη έχει  διασφαλιστεί η ένταξη στο Πρόγραμμα για το σύνολο των αιτήσεων που έχουν οριστικοποιηθεί, ανεξάρτητα αν οι ενδιαφερόμενοι έχουν χαρακτηριστεί "επιλαχόντες" από το Πληροφοριακό Σύστημα.

  Εξήγησε ότι η διαθεσιμότητα πόρων είναι πλέον πολύ μεγάλη, καθώς το συνολικό ποσό που προέρχεται τόσο από το ΕΣΠΑ όσο και από τον τραπεζικό δανεισμό, προσεγγίζει πλέον το 1 δισ. ευρώ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων