Πέμπτη, 29-Μαρ-2018 23:07

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα κόμματα να καταδικάσουν την ανακοίνωση της Θύρας 7

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα κόμματα να καταδικάσουν την ανακοίνωση της Θύρας 7

Για απειλές και προσπάθειες εκφοβισμού από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ανακοίνωση της Θύρας 7, που αναφέρεται στα χθεσινά περιστατικά στον Πειραιά.

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί "όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταδικάσουν, τόσο τους χθεσινούς τραμπουκισμούς, όσο και τη σημερινή ανακοίνωση της Θύρας 7".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι απειλές και οι προσπάθειες εκφοβισμού από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κι από όσους κρύβονται πίσω τους  εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσουν στο κενό. Λάθος γήπεδο διάλεξαν να παίξουν.

Και κυρίως λάθος υπολογισμό έχει κάνει ο διωκόμενος για ναρκωτικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που τους υποκινεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε χρωστάει σε κανέναν,  για αυτό και δεν εκβιάζεται από κανέναν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού κατανοεί ότι πίσω από την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση κρύβονται επιχειρηματικές και πολιτικές σκοπιμότητες και είναι βέβαιο ότι απομονώνει τέτοιες ολιγαρχικές λογικές και πρακτικές.

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταδικάσουν, τόσο τους χθεσινούς τραμπουκισμούς, όσο και τη σημερινή ανακοίνωση της Θύρας 7 που προαναγγέλλει αντισυγκεντρώσεις που μας θυμίζουν τις θλιβερές εποχές των Γκοτζαμάνηδων.

Η ανακοίνωση της Θύρας 7

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Θύρα 7 του Ολυμπιακού, ανέφερε ότι "Το χθεσινό σκηνικό πολέμου που στήθηκε στην καρδιά του Πειραιά από την ανάλγητη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ εχθρική πράξη κάτα του Ολυμπιακού και του κόσμου του", ενώ κάνουν λόγο για "πόλεμο κατά του Μαρινάκη".

Σε άλλο σημείο γράφουν "οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που κήρυξαν τον πόλεμο στον Ολυμπιακό να είναι σίγουροι ότι θα απαντήσουμε με έναν ΠΟΛΕΜΟ που δεν μπορούν να αντέξουν. Απο εδώ και στο εξής είμαστε καλεσμένοι ΣΕ ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Φροντίστε να έχετε παντού τις διμοιρίες σας διαθέσιμες."

Διαβάστε ακόμα για: