Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Οκτ-2017 16:56

  Από τις εκδόσεις "Εν Πλω" η ελληνική έκδοση των βιβλίων της Μισέλ και του Μπαράκ Ομπάμα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Από τις εκδόσεις "Εν Πλω" η ελληνική έκδοση των βιβλίων της Μισέλ και του Μπαράκ Ομπάμα

  Οι εκδόσεις "Εν Πλω" αναλαμβάνουν την έκδοση στην ελληνική γλώσσα των δύο βιβλίων του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της πρώην Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα αντίστοιχα.

  Οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου αναφέρουν συγκεκριμένα: "Είναι μεγάλη τιμή για τον εκδοτικό μας οίκο η συνεργασία μας με την "The Crown Publishing Group", θυγατρική εταιρεία του "Penguin Random House", για την αποκλειστική έκδοση στα ελληνικά των πολυαναμενόμενων βιβλίων του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και της Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα.

  Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι επιλεχθήκαμε μεταξύ κορυφαίων εκδοτικών οίκων παγκοσμίως, προκειμένου να μοιραστούμε με το ελληνικό κοινό τις ιδέες και τις σκέψεις του πρώην Προέδρου και της Πρώτης Κυρίας".
   
  Λεπτομέρειες σχετικά με τα δύο βιβλία, τους τίτλους και τις ημερομηνίες έκδοσής τους θα ανακοινωθούν προσεχώς.
   
  Τα δύο βιβλία, θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική γλώσσα από την Athensbookstore  Publications, εγκαινιάζοντας έτσι τη νέα επιχειρηματική επένδυση των εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ.

  Τη διεύθυνση έκδοσης των δύο βιβλίων έχει αναλάβει ο κ. Γιώργος Μουρούτης, επικοινωνιολόγος, ο οποίος πρόκειται να συνεργαστεί ευρύτερα με την Athensbookstore  Publications,  αναλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, την ευθύνη μιας νέας σειράς που θα αφορά σε σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ