Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 10-Μαρ-2017 18:02

  Παρουσίαση του προγράμματος παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων εισηγμένων από τον ΣΕΔ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, η παρουσίαση του "Προγράμματος Παρακολούθησης Γενικών Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών 2017" που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.

  Η παρουσίαση έγινε σε συνεργασία με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά, κ.κ. Δημήτρη Κυριαζή, Παναγιώτη Σταϊκούρα και Μανώλη Τσιριτάκη, με τους οποίους ο ΣΕΔ συνεργάζεται τα 2-3 τελευταία χρόνια.

  Την παρουσίαση έκανε αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συνδέσμου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Μπάμπη Εγγλέζο, τους Αντιπροέδρους Γιώργο Κουμπάρο και Νίκο Οικονομόπουλο, συνοδευόμενη από την παρακάτω ομάδα φοιτητών, που συμμετέχουν στις ομάδες εργασίας του ΣΕΔ και φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά: Μαρία Βολυράκη, Δήμητρα Κωστοπούλου, Κατερίνα Κωστοπούλου, Άγγελο Παππά & Δήμητρα Χαρακίδα.

  Εκ μέρους του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μίλησε ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Ανάλυσης Αγορών, κ. Χρήστος Πουλακίδας, ο οποίος με μια πολύ ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική ομιλία, βοήθησε τους φοιτητές που παρακολούθησαν την παρουσίαση να "μπουν" στο κλίμα και στη φιλοσοφία του Χρηματιστηρίου.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την πολύ πετυχημένη παρουσίαση και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Πειραιά και τους συνεργαζόμενους καθηγητές, για τη φιλοξενία και την πολύ εποικοδομητική συνεργασία.

  Παρόμοιες παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα ΑΕΙ της χώρας, με σκοπό την καλύτερη διοργάνωση του "Προγράμματος Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών 2017".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ