Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 25-Ιαν-2011 18:27

  Μήνυμα Παπανδρέου προς τη Siemens

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την έναρξη μίας σκληρής νομικής και, ίσως, δικαστικής σύγκρουσης με την Siemens, προκειμένου η γερμανική εταιρία να αποζημιώσει, ως οφείλει και έκανε και σε άλλες χώρες, την Ελλάδα για τη ζημία, που προκάλεσε στο δημόσιο με τις παράνομες δραστηριότητές της κήρυξε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη. 


  Ο κ. Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί ότι μόνο εάν λήξουν οι σχετικές εκκρεμότητες μεταξύ του ελληνικού κράτους και της γερμανικής εταιρίας θα μπορεί η Siemens να συμμετάσχει και να αναλαμβάνει έργα από το δημόσιο.


  Ο πρωθυπουργός ανέθεσε το συντονισμό της όλης προσπάθειας για τη δικαίωση του ελληνικού κράτους στον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, ο οποίος άλλωστε είχε στείλει τη Δευτέρα και σχετική επιστολή στη διοίκηση της Siemens.

  Διαβάστε περισσότερα στο http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=102164

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  17:10 26/09

  Σε αναζήτηση μετεκλογικής συναίνεσης

  Το SPD θέλει να κάνει νέα αρχή στην αντιπολίτευση. Φαίνεται λοιπόν να απομένει μόνο ο λεγόμενος "συνασπισμός Τζαμάικα" μεταξύ CDU/CSU, FDP και Πρασίνων. Η σύγκλιση των ετερόκλητων στοιχείων δεν θα...

  08:00 26/09

  Τουρκία-δίκη Cumhuriyet: Ένας δημοσιογράφος αποφυλακίζεται προσωρινά, τέσσερις παραμένουν κρατούμενοι

  Το δικαστήριο αποφάσισε ο σχολιογράφος, ένας από τους πιο γνωστούς Τούρκους δημοσιογράφους, που χαίρει γενικού σεβασμού, να αφεθεί ελεύθερος έπειτα από 11 μήνες κράτησης.