Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 24-Ιουλ-2018 12:38

  Να αφήσουμε πίσω μας τους crypto-πολέμους

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Να αφήσουμε πίσω μας τους crypto-πολέμους

  του Stefan Soesanto

  Η αποδοχή μιας μέσης λύσης ή η εξεύρεση ισορροπημένης λύσης στο θέμα της κρυπτογράφησης δεν είναι ούτε εφικτή ούτε, στην πραγματικότητα, επιθυμητή.

  Οι υπερασπιστές του ιδιωτικού απορρήτου και οι ερευνητές στον τομέα της ασφάλειας, προτίθενται να κερδίσουν τη μάχη για ισχυρότερη κρυπτογράφηση και εναντίον του key escrow, αλλά θα χάσουν τον πόλεμο στην ασφάλεια -και πιθανώς θα καταστραφούν κατά μήκος αυτών των γραμμών στο όχι τόσο μακρινό μέλλον.

  Στην Ευρώπη, δεν υπάρχει σήμερα ενιαίο όραμα για το πώς θα αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που δημιουργήθηκαν με την άνοδο της κρυπτογράφησης.

  Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου στην Ευρώπη θεωρούν την κρυπτογράφηση ως ένα από τα πολλά αλληλένδετα ζητήματα που υπονομεύουν το μελλοντικό τους ρόλο.

  Από την πλευρά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πληροφοριών, η αποδοχή της υποβάθμισης και η άρνηση των προσπαθειών συλλογής πληροφοριών, είναι μια απαράδεκτη λύση στο πρόβλημα της κρυπτογράφησης.

  Μια στοχοθετημένη προσέγγιση, μέσα από τα συσσωρευμένα οπλοστάσια των λογισμικών, είναι η μόνη εναλλακτική λύση για το key escrow, και υποχρεώνει τις εταιρίες να αποδυναμώσουν την κρυπτογράφηση.

  Μπορείτε να δείτε το κείμενο εδώ: http://www.ecfr.eu/publications/summary/no_middle_ground_moving_on_from_the_crypto_wars

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων