Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Μαϊ-2018 18:59

  Η Samsung ανοίγει διεθνή κέντρα Τεχνητής Νοημοσύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τη Ρωσία

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Η Samsung ανοίγει διεθνή κέντρα Τεχνητής Νοημοσύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τη Ρωσία

  Τα σχέδιά του για την ίδρυση τριών κέντρων τεχνητής νοημοσύνης στο Κέιμπριτζ στο Τορόντο και στη Μόσχα, ανακοίνωσε το τμήμα Samsung Research, o προηγμένος κόμβος Έρευνας και Ανάπτυξης της Samsung Electronics' SET (end-products) Business. Στόχος είναι η ενίσχυση των δυνατοτήτων της εταιρείας στην τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και η διερεύνηση των δυνατοτήτων της συγκεκριμένης τεχνολογίας με επίκεντρο τον χρήστη.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το τμήμα Samsung Research ηγείται της πιο πρόσφατης προσπάθειας για την επέκταση παγκοσμίως των δυνατοτήτων των ερευνητικών κέντρων AI της Samsung Electronics και έχει συγκεράσει όλη την τεχνογνωσία του για τη δημιουργία νέων κέντρων ΑΙ. Το τμήμα Samsung Research επέβλεψε επίσης τη δημιουργία νέων κέντρων AI στη Σεούλ τον περασμένο Νοέμβριο και στη Silicon Valley τον Ιανουάριο. Με την προσθήκη των τριών νέων κέντρων AI, το τμήμα Samsung Research θα λειτουργεί πέντε κέντρα AI σε όλο τον κόσμο.

  Επίσης, με την εξασφάλιση εξειδικευμένου προσωπικού AI σε παγκόσμια κλίμακα, το τμήμα Samsung Research σχεδιάζει να επεκτείνει τον αριθμό των ερευνητών προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης σε συνολικά περίπου 1.000 παγκοσμίως μέχρι το 2020.

  "Η Samsung έχει μακρά ιστορία προσανατολισμού στην καινοτομία και είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το ίδιο πνεύμα και τεχνολογική υπεροχή στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης", δήλωσε ο Hyun-suk Kim, Πρόεδρος και Διευθυντής του τμήματος Samsung Research,  στην τελετή έναρξης του νέου Κέντρου AI στο Κέιμπριτζ. "Με τα νέα κέντρα AI και τη στελέχωση τους με κορυφαίους ειδικούς στον τομέα, στόχος μας είναι να αλλάξουμε τα δεδομένα στο συγκεκριμένο κλάδο".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ